x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii 9.000 de locuri de muncă pe o mare platformă de recrutare online. Care sunt cele mai căutate domenii

9.000 de locuri de muncă pe o mare platformă de recrutare online. Care sunt cele mai căutate domenii

05 Mai 2020   •   14:03
9.000 de locuri de muncă pe o mare platformă de recrutare online. Care sunt cele mai căutate domenii

Peste 500 de locuri de muncă sunt postate în fiecare zi pe eJobs.ro, iar cele mai multe poziţii sunt disponibile în vânzări, construcţii, call center şi BPO, IT şi logistică. În aceste domenii există peste 9.000 de locuri de muncă destinate candidaţilor din toată ţara, indiferent de nivelul de experienţă.

Vânzările, construcţiile, IT, logistica, call center şi BPO (Business Process Outsourcing) sunt domeniile în care se caută cele mai multe locuri de muncă în România, arată datele publicate de platforma  de recrutare online.

"Numărul candidaţilor activi pe eJobs.ro creşte în fiecare zi, iar ritmul cu care aplică este cu aproximativ 60% mai mare decât în luna anterioară. Pentru companii este ocazia perfectă de a-şi construi baze solide de candidaţi relevanţi şi de a închide procese de recrutare de două ori mai repede decât înainte, inclusiv acum când apelează la video interviuri, în detrimentul întâlnirilor clasice, faţă în faţă", spune Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Angajatorii din sectorul serviciilor au început să posteze un număr semnificativ pentru munca de acasă, pe acest segment fiind în acest moment disponibile peste 1.000 de posturi.

De la jumătatea lunii aprilie şi până în prezent sute de companii au postat anunţuri de angajare, readucând piaţa recrutărilor la un nivel apropiat de începutul lunii martie.

Lansată în anul 1999, eJobs - prima platformă de recrutare lansată în România, aparţine companiei Ringier România, parte din Ringier AG, compania internaţională de media localizată în Zurich (Elveţia).
Platforma conţine peste patru milioane de CV-uri, mai mult de două milioane de utilizatori unici lunari, 7.000 de CV-uri actualizate zilnic şi o bază de fani de peste 300.000 pe Facebook.

La ora actuală sunt disponibile peste 11.000 de locuri de muncă pentru România şi străinătate pe ejobs.ro

×
Subiecte în articol: locuri de munca