x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii ANAF face angajări! Cum devii agent şi ce salariu poţi să ai!

ANAF face angajări! Cum devii agent şi ce salariu poţi să ai!

de Dragoş Tănase    |    05 Mai 2015   •   13:41
ANAF face angajări! Cum devii agent şi ce salariu poţi să ai!
Sursa foto: Nicoleta Raftu (Facebook.com/ANAF)

Toată lumea a văzut controalele numeroase şi dure ale inspectorilor ANAF, din ultima perioadă, care s-au lăsat cu amenzi şi închideri de un unităţi comerciale.

Unii sunt de acord cu metodele de combatere a evaziunii fiscale, alţii le dezaprobă, după cum s-a văzut şi în staţiunea Vama Veche, pe 1 mai, când turiştii au reacţionat gălăcios la vederea maşinilor ANAF în zonă.

Însă, din cei care aprobă aceste activităţi, puţini s-au gândit să intre în sistem, sa participe direct la eradicarea infracţiunilor fiscale. Acum, au o şansă!

Până miercuri, 6 mai, au loc înscrierile pentru ocuparea a 159 posturi de inspectori antifraudă în cadrul DGAF, scoase la concurs de ANAF, potrivit, economica.net.

Detalii despre angajare, aici! Salariile inspectorilor Antifraudă variază între 1.700 de lei (debutanţi) şi 4.000 de lei.


Foto: Facebook.com

Ca urmare a intensificării activității de informare a contribuabililor, cât și a acțiunilor de control desfășurate de Direcția Antifraudă, numărul caselor de marcat fiscalizate a crescut cu 24,32%, în primele 3 luni din 2015, comparativ cu aceași perioadă a anului trecut.

Numai în minivacanţa de 1 mai, ANAF a dat amenzi în valoare de aproape 2 milioane de lei!

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) a fost înfiinţată în anul 2013 ca un departament distinct din cadrul ANAF, menit să împiedice operativ evaziunea fiscală. În fapt, a luat locul Gărzii Financiare. Inspectorii au în dotarea standard, pe lângă autoturisme, arme de foc şi electroşocuri.

×
Subiecte în articol: agent anaf angajari inspectori controale