x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Cel mai talentat fotograf de nuntă din București

Cel mai talentat fotograf de nuntă din București

28 Ian 2019   •   12:34
Cel mai talentat fotograf de nuntă din București

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricărei persoane. De aceea alegerea unui fotograf cu simț artistic și specializat în imortalizarea fiecărui moment din derularea acestui spectacol unic este la fel de importantă ca alegerea ținutei sau a invitaților. Grija pentru detalii, surprinderea etapelor principale, a gesturilor tandre, a emoției și fixarea acestora în imagini de calitate este menirea celui mai talentat fotograf nunta in Bucuresti

 

Chiar dacă la ora actuală există o ofertă foarte diversificată de fotografi amatori și profesioniști, ce pretind toți a avea cele mai bune servicii, fiind vorba de un domeniu artistic, criteriile de departajare sunt fine și pot să țină în mare parte de gusturile și preferințele mirilor.

 

Doar fotografii talentați și experimentați, așa cum este și Cotea Răzvan, știu să surprindă cu simț artistic și pricepere, în cadre desăvârșite, cele mai reușite momente ale unicului eveniment.

 

Având în vedere că albumul foto de nuntă trebuie să vă amintească toată viața de farmecul acelor clipe minunate și să fie o mărturie peste timp a jurămintelor rostite, alegerea unui fotograf priceput din București nu este o decizie  ușoară.

 

Părinți, bunici, rude, prieteni și apropiați, cu toții vor dori o mică amintire de la acest eveniment. De reușita păstrării imagini și surprinderea celor mai solemne, tandre și emoționante momente ține priceperea și măiestria fotografului de nuntă. El este acela care trebuie să prindă clipa și să ii dea viață pentru eternitate.

 

Doar fotografiile de foarte bună calitate, ce surprind toate momentele esențiale din desfășurarea evenimentului vă vor face să le priviți cu drag și să retrăiți cu emoție fiecare secundă.

 

Pentru astfel de momente nu există compromisuri în privința calității fotografiei.

 

Alegerea celui mai bun fotograf, care să surprindă specificul și unicitatea momentului nu este o decizie chiar atât de simplă precum pare la prima vedere. Pentru a fi siguri că avem câteva criterii de selecție este nevoie să țineți seama de câteva aspecte importante:

  • Locul de unde alegem fotograful. Dacă acesta locuiește într-o altă parte a țării s-ar putea, pe lângă faptul că va ajunge ceva mai greu la nuntă, să fie mai puțin în temă cu obiceiurile și ritualurile locale. Și astfel nu va fi suficient de pregătit pentru surprinderea unor aspecte esențiale ce țin de tradiția locală.
  • Alegeți un fotograf specializat în fotografierea de nunți. Cu cât un fotograf este mai specializat, cu atât va avea mai multe cunoștințe să prindă în cadre și să regizeze discret derularea fiecărei secvențe din desfășurarea evenimentului.
  • Alegeți un fotograf cu experiență în fotografierea nunților. Cu cât un fotograf este mai experimentat, cu atât îi va fi mai ușor să imortalizeze evenimentul și   secvențele sale esențiale.
  • Recomandările ce vin din parte unor clienți mulțumiți sau cele care vin din partea unor cunoștințe ce au beneficiat de  serviciile acestui fotograf cântăresc foarte greu în luarea deciziei finale.
  • Dacă nu dispuneți de astfel de recomandări directe, consultarea unui portofoliu vă poate ajuta foarte mult să vă faceți o idee despre talentul și priceperea fotografului în cauză.
  • Faceți cercetări online pentru a afla detalii despre fotograf și despre experiența pe care au avut-o cu el alți colaboratori
  • Verificați dacă acest fotograf face parte dintr-o asociație profesională, dacă există informații și detalii despre pregătirea și activitatea lui în calitate de fotograf.
  • Solicitați întotdeauna o întâlnire cu fotograful care va fi prezent la nunta voastră. Cu această ocazie discutați cu atenție toate detaliile, spuneți ce preferințe aveți, dați detalii despre specificul evenimentului, spuneți ce cadre doriți să fie prezente în realizarea sesiunilor foto etc.
  • Semnați un contract de prestări servicii în care să se precizeze clar toate detaliile discutate, cât și prețurile negociate și agreate.
  • Pentru realizări speciale și cadre unice, alegeți un fotograf cu talent și simț artistic deosebit, așa cum este și fotograful de nuntă Cotea Răzvan.

 

De ce să-l alegeți pe Cotea Răzvan să va fie fotograf nuntă în București?

 

Dacă alegeți să apelați la serviciile de fotografiere nuntă ale lui Cotea Răzvan veți avea parte de cele mai reușite cadre și de imagini artistice unice, realizate cu mult talent.

Beneficiați de o experiență în fotografierea acestui tip de evenimente de mai bine de 5 ani, de unde a învățat să se adapteze oricăror situații ce apar, să fie răbdător, atent și spontan.

Mereu la curent cu ultima tehnologie, ca un fotograf profesionist ce se respectă nu are decât aparatură fotografică profesională de ultimă generație și îndemânarea de a o folosi la maximum de eficiență.

Cine poate să ofere cât mai multe sfaturi și recomandări în organizarea cadrelor necesare și în derularea evenimentului, dacă nu persoana care a văzut cele mai multe nunți  posibile, din tradiții diferite.

Costurile sunt rezonabile și rentabile, clar stabilite încă de la contractarea evenimentului. Cu siguranță veți avea parte de un tarif bun.

Veți primi un album foto select cu fotografii impecabil editate și alese, un album digital pe în format USB și transfer online al pozelor selectate.

 

Pentru a vă convinge de talentul acestui fotograf nuntă în București vă invităm să consultații portofoliul din site-ul CoteaRazvan.ro.

×
Subiecte în articol: fotograf de nunta Cotea Răzvan