x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Oferta de munca: Sa mangai pisici patru ore pe zi!

Oferta de munca: Sa mangai pisici patru ore pe zi!

14 Aug 2018   •   14:02
Oferta de munca: Sa mangai pisici patru ore pe zi!

"Va ganditi la o schimbare a locului de munca? Sau poate doriti sa lucrati acolo unde altii se odihnesc? In acest caz, trebuie sa studiati aceste oferte", recomanda publicatia elvetiana Neue Zurcher Zeitung.

 

Astfel, in mica insula Syros, din Grecia, este nevoie de o persoana care sa supravegheze 55 de pisici, care trebuie hranite, mangaiate si, in caz de necesitate, duse la medicul veterinar. Pe langa salariu, angajatorul asigura cazare intr-o vila cu vedere la Marea Egee. Energia electrica si apa sunt platite. 

Se lucreaza patru ore pe zi, prioritate avand persoanele care au trecut de 45 de ani, iubitoare de animale si, eventual, cu studii in medicina vetarinara. Interviurile incep la sfarsitul lunii august, precizeaz publicatia citata. 

Producatorul de dulciuri Ferrero cauta, la randul lui, 60 de degustatori de Nutella. Dupa un curs de trei luni de zile, viitorii specialisti, care vor lucra la sediul cenral al companiei, situat in localitatea italiana Alba, din Piemont, vor trebui sa vina la serviciu de doua ori pe saptamana pentru a testa diferite feluri de ciocolata. 

"Unele profesii atrag in mod magic", noteaza Neue Zurcher Zeitung. Spre exemplu, la inceputul anului trecut, mica asezare germana Wremen, la Marea Nordului, cauta un supraveghetor de far. Suna romantic, dar salariul nu era indicat. Cu toate acestea, s-au primit 120 de CV-uri din intreaga Germanie, ba chiar din Australia. 

×