x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

02 Sep 2007   •   00:00

Sondaj - Mai mulţi expaţi in Europa de Est

Numărul expaţilor care vor lucra in Rusia şi in Europa de Est in următorii ani va creşte considerabil. 73% dintre managerii din toată lumea, participanţi la un sondaj al firmei BlueSteps, cred că singura soluţie pentru multinaţionale la criza de manageri calificaţi este acoperirea posturilor cu personal calificat din Occident.

Tendinţă - Bărbaţii stau la serviciu mai mult

Bărbaţii stau mai mult la serviciu, comparativ cu femeile, arată un studiu al firmei Peninsula. In medie, femeile stau mai puţin cu o jumătate de zi la locul de muncă faţă de bărbaţi. Comparativ cu anul 2002, timpul petrecut la serviciu a crescut cu o zi. Acelaşi studiu mai arată că 36% dintre englezi muncesc mai mult de 48 de ore pe săptămănă.

Cerere - Liber la Facebook şi MySpace la serviciu

Cea mai mare federaţie sindicală britanică, Trades Union Congress, le cere patronilor să le permită angajaţilor să socializeze, in timpul pauzelor de masă, pe reţele de genul Facebook sau MySpace, susţinănd că eventualele interdicţii sunt exagerate şi pot crea impresia că firma ii impiedică pe angajaţi să aibă o viaţă personală.

×
Subiecte în articol: cariera