x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    20 Ian 2008   •   00:00

Studiu - Angajaţi nemulţumiţi

Jumătate dintre angajaţi nu sunt mulţumiţi de beneficiile extrasalariale pe care le oferă firmele, arată un studiu al firmei de consultanţă Croner. 43% dintre respondenţi sunt de părere că o asigurare medicală este cel mai bun beneficiu, în vreme ce majoritatea companiilor consideră mai potrivită o pensie privată.

 

Marea Britanie - Record istoric la rata de angajare

Marea Britanie are cea mai scăzută rată a şomajului din istorie, susţine prim-ministrul Gordon Brown. Numărul angajaţilor a ajuns în ultimul trimestru din 2007 la 29,3 milioane, în creştere cu 175.000 faţă de perioada precedentă. Cu tot optimismul oficial, specialiştii se aşteaptă la o creştere a şomajului la începutul acestui an.

 

Maternitate - Creşterea copiilor, utilă în afaceri

Peste 90% dintre femeile care au o afacere proprie afirmă că au devenit mai pricepute în afaceri după ce au devenit mame, potrivit unui sondaj realizat de site-ul Yell.com. 40% dintre aceste femei s-au gândit să înceapă o afacere proprie în timpul sarcinii şi şi-au folosit aptitudinile organizatorice dobândite în timpul creşterii copiilor în viaţa profesională.

×
Subiecte în articol: cariera