x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    16 Mar 2008   •   00:00
Info

16 martie 2008: Angajaţii americani pun asigurarea medicală şi siguranţa locului de muncă înaintea beneficiilor salariale, potrivit unui sondaj

Eveniment: Târg de joburi în Bucureşti

Între 21 şi 22 martie va avea loc la Sala Palatului din Capitală târgul de joburi Angajatori de Top. Potrivit organizatorilor, la această ediţie, peste 100 de firme le vor oferi celor interesaţi 3.000 de locuri de muncă. Cu ocazia evenimentului se vor lansa 20 de programe speciale de recrutare pentru tineri absolvenţi pentru domeniile economic, IT&C şi tehnic. În cele două zile, organizatorii speră ca peste 13.000 de persoane interesate să viziteze târgul de locuri de muncă.

 

Studiu: Banii nu contează. Aşa de mult...

Angajaţii americani pun asigurarea medicală şi siguranţa locului de muncă înaintea beneficiilor salariale, potrivit unui sondaj. Pe următoarele locuri se plasează pensiile private, un program flexibil şi o atmosferă relaxată şi pietenoasă la locul de muncă, precum şi oportunitatea de a lucra cu un şef talentat.

 

Proiect: Observatorul forţei de muncă

Ministerul Muncii a publicat spre dezbatere publică proiectul de lege privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Observatorului Naţional al Ocupării şi Formării Profesionale a Forţei de Muncă. Principalul rol al acestei instituţii este de a fi o sursă informaţională cu privire la fenomenele şi proce­sele specifice pieţei muncii.

×
Subiecte în articol: cariera