x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    06 Apr 2008   •   00:00
Info

6 aprilie 2oo8:Între 15 şi 16 aprilie, la Universitatea Politehnică din Bucureşti se va desfăşura cea de-a şasea ediţie a Târgului Anual de Burse şi Joburi pentru Studenţi.

Politehnică: Târg de joburi pentru studenţi

Între 15 şi 16 aprilie, la Universitatea Politehnică din Bucureşti se va desfăşura cea de-a şasea ediţie a Târgului Anual de Burse şi Joburi pentru Studenţi. La eveniment vor oferi locuri de muncă firme din construcţii, IT, domenii economice, de consultanţă şi resurse umane, mecanică şi energetică, vânzări şi publicitate.

 

Pensii facultative: Fondurile private, în creştere

Peste 75.000 de angajaţi din România cotizează lunar la un fond de pensii facultative, arată datele publicate de Comisia pentru Supravegherea Sistemului de Pensii Private. Până acum există şapte fonduri facultative autorizate, cu un total al activelor nete de 24.815.577 de lei.

 

Lansare: Locuri de muncă pe internet

Site-ul Bestjobs a lansat cea de-a doua ediţie a unui târg online de joburi de muncă, format din trei secţiuni: locuri de muncă, practică şi voluntariat. Târgul va dura până la data de 2 mai, în acest moment fiind înscrise 170 de companii. La ediţia anterioară au participat 300 de companii şi peste 17.000 de candidaţi.

×
Subiecte în articol: cariera