x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

05 Oct 2008   •   00:00

5 octombrie 2008:Între 22 şi 23 octombrie, la Academia de Studii Economice din Bucureşti va avea loc târgul "Cariere de succes".



ASE:OFERTE PENTRU STUDENŢI
Între 22 şi 23 octombrie, la Academia de Studii Economice din Bucureşti va avea loc târgul "Cariere de succes". Peste 40 de companii vor veni cu oferte pentru studenţi şi absolvenţi. Vor participa, de asemenea, şi companii de training cu oferte pentru tinerii antreprenori.

PROGRAME: CURSURI GRATUITE PENTRU ŞOMERI
În această lună, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează 204 programe gratuite de formare profesională pentru şomeri. De aceste programe vor beneficia aproape 3.900 de persoane, iar cele pentru meserii de pregătire sunt pentru operatori de introducere şi validare de date, meserii în domeniul construcţiilor şi în comerţ.

SONDAJ: RELAŢII AMOROASELA SERVICIU
Aproape 28% dintre angajaţii români au avut o relaţie amoroasă la serviciu, potrivit unui sondaj realizat de BestJobs la sfârşitul lunii septembrie. În acelaşi timp, 91% dintre salariaţi cred că există discriminare la angajare, mai ales pe criterii de vârstă şi de etnie. Cele mai afectate de discriminarea pe criterii de vârstă sunt persoanele de peste 40 de ani din provincie. Angajatorii preferă tinerii deoarece aceştia se adaptează mai uşor şi au mai puţine obligaţii familiale.

×
Subiecte în articol: cariera