x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

12 Oct 2005   •   00:00
ASISTENT. Pana la data de 14 octombrie 2005, cei care vor sa se angajeze ca asistent pentru Consilierul pentru Infratire Institutionala in cadrul proiectului intre Romania, Spania si Franta RO 2004/IB/ AG 08 - Sprijin pentru consolidarea continua a subsectorului vinicol isi pot depune CV-urile la adresa de mail: javier.ocon@larioja.org. Mai multe informatii despre acest loc de munca puteti gasi accesand adresa de Internet a Delegatiei Comisiei Europene in Romania, www.infoeuropa.ro.

PRESELECTIE. Persoanele specializate in domeniul petrol si gaze sau petrochimie isi pot depune dosarele in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca pana la data de 20 octombrie. Actiunea va avea loc la sediul Oficiului din Strada Valter Maracineanu numerele 1- 3, Sector 1, Bucuresti. Mai multe informatii puteti gasi accesand adresa de Internet a oficiului, www.omfm.ro.

JOBURI. Persoanele care isi cauta un loc de munca mai pot alege astazi una din cele 19.793 de slujbe oferite de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca. Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 780 de locuri de munca, iar pentru cei cu studii medii si profesionale, ANOFM ofera 19.013 slujbe. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa sucursalelor locale ANOFM sau pot accesa adresa de Internet www.anofm.ro.

Grupaj realizat de Cristian Petru

×
Subiecte în articol: cariera