x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

07 Sep 2005   •   00:00
TARG ONLINE. Portalul MyJob.ro va organiza in perioada 5-20 septembrie, in colaborare cu o serie de site-uri partenere, Targul Online de Joburi, la care vor participa peste 500 de companii si 200.000 de candidati. Acest eveniment va avea o acoperire nationala si isi propune sa faciliteze interactiunea dintre cererea si oferta de locuri de munca de pe piata. Fiecare companie participanta are un stand virtual propriu care contine o prezentare a firmei, domeniile in care aceasta angajeaza pe viitor. Candidatii isi pot trimite CV-urile direct la departamentele unde vor sa se angajeze.

ASIGURARI. Romanii care sunt detasati la munca in Germania si pentru care in tara se platesc asigurari sociale de sanatate trebuie sa incheie asigurari valabile international. Departamentul pentru munca in strainatate sustine ca intre Romania si Germania nu este in vigoare inca un acord in ceea ce priveste problemele de securitate sociala. In caz de producere a riscului, societatea de asigurare trebuie sa acopere prestatiile in caz de accident si de ingrijire pe teritoriul Germaniei.

CREDITE. Agentii economici din judetul Hunedoara pot beneficia de credite avantajoase, cu o dobanda situata la un sfert din cea de referinta a BNR, in cazul in care infiinteaza noi locuri de munca, informeaza Rompres. Valoarea sumelor disponibile pana la sfarsitul anului este de 29 de miliarde de lei vechi.

×
Subiecte în articol: cariera