x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Info carieră 15 iulie 2007

Info carieră 15 iulie 2007

15 Iul 2007   •   00:00

Pretext - ţigara ajută la scăderea stresului

Pauzele de ţigară ajută la scăderea stresului la locul de muncă, susţine Tony Urwin, un psiholog englez. Fumatul este de cele mai multe ori un pretext bun de a face pauze de relaxare, dar, in urmă cu două săptămăni, in Marea Britanie a intrat in vigoare legea de interzicere a fumatului in locurile publice.

Â

Constatare - messengerul şi productivitatea

Noile tehnologii de comunicare ameninţă productivitatea muncii, concluzionează un raport al unui centru de studiu afiliat Universităţii din Lancaster. Site-urile de comerţ electronic şi programele de instant messaging ii distrag pe angajaţi la locul de muncă, care petrec tot mai multe ore de program navigănd pe internet.

Â

Riscuri - trag căte o duşcă in pauza de masă

Aproape un sfert dintre angajaţii britanici consumă băuturi alcoolice in timpul pauzei de masă, arată un studiu la care au participat 1.000 de persoane. Patru din zece respondenţi afirmă că sunt mai tentaţi să consume alcool in timpul verii. Realizatorii studiului susţin că angajatorii ar trebui să reglementeze mai atent politicile impotriva consumului de alcool la serviciu, mai ales in meseriile in care pot apărea riscuri.

×
Subiecte în articol: cariera