x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Info cariera 17 iunie 2007

Info cariera 17 iunie 2007

17 Iun 2007   •   00:00

Cerere - Londra are nevoie de forţă de muncă

Piaţa londoneză a muncii a crescut cu 21% din 2006 pănă in prezent, potrivit unui raport al companiei Morgan McKinley, iar cererea continuă să depăşească oferta, in ciuda creşterii numărului de muncitori est-europeni, in special romăni şi bulgari. In Londra, salariul mediu este de 1.084 lire sterline, la care se adaugă numeroase beneficii.

Schimbări - Departamentele de HR, importante

Un studiu al companiei Mercer, realizat pe 1.400 de companii din intreaga lume, arată că in peste jumătate dintre acestea departamentele de resurse umane işi schimbă atribuţiile, in sensul recrutării de talente şi dezvoltării culturii organizaţionale. Patru din zece respondenţi au declarat că principala funcţie a departamentului de HR este dezvoltarea strategiei de capital uman.

Tărgul anticarilor - Rom-Antique, la cea de-a XXV-a ediţie

In perioada 16 - 17 iunie, se va desfăşura la World Trade Plaza cea de-a XXV-a ediţie a tărgului anticarilor Rom-Antique. Această manifestare se bucură de un interes atăt pe plan naţional, căt şi internaţional, numărul vizitatorilor crescănd de o ediţie la alta. Pe parcusul celor două zile ale tărgului poţi intălni aproximativ 70 de galerii de artă şi colecţionari particulari. Următoarele 2 ediţii ale acestui an vor fi in 29-30 septembrie şi 1-2 decembrie.

×
Subiecte în articol: cariera