x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Jakub Krenk este noul Branch Director al Skanska Construction România

Jakub Krenk este noul Branch Director al Skanska Construction România

25 Sep 2018   •   22:06
Jakub Krenk este noul Branch Director al Skanska Construction România

Skanska România, parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții, anunță o schimbare importantă la nivel de management: Jakub Krenk devine Branch Director al Skanska Construction România și Ungaria.

Cu 11 ani de experiență și diferite roluri de conducere în companie, Jakub Krenk aduce în divizia de construcții a Skanska România o vastă experiență în dezvoltarea proiectelor de birouri de mari dimensiuni, precum și în coordonarea unor echipe echipe. Datorită expertizei sale, numirea lui Jakub Krenk în noua poziție are ca scop consolidarea echipei locale de construcții. Din noua poziție, acesta va continua să promoveze misiunea și valorile grupului, valori pe care le împărtășește și le susține cu fiecare ocazie.

„Principalul meu obiectiv este să consolidez echipa de oameni profesioniști si implicati pe care Skanska Construction o are deja în România. De altfel, sunt bucuros să lucrez alături de colegi deschiși, transparenți, care împărtășesc valorile Skanska. Asta înseamnă că împreună putem să creștem, să ne dezvoltam și să construim proiectele minunate ale Skanska România,” a declarat Jakub Krenk, Director de filială, Skanska Construction România.

Jakub Krenk este absolvent al Universității Tehnice din Praga și are o experiență de lucru bogată în domeniul construcțiilor, cu multe funcții deținute în cadrul Skanska, în diferite filiale ale companiei.

Pe langa pozitiile de project management detinute, Jakub a facut parte din nenumarate inițiative la nivel global cu obiective clare legate de: eficiența operațională, managementul riscului, mapare a proceselor și BIM (Building Information Modeling)

Anul acesta, Skanska România și-a consolidat ambele poziții de top management: Aurelia Luca a preluat conducerea Skanska Property Romania, devenind Managing Director și, de asemenea, primul membru român al echipei de management a Skanska Commercial Development Europe și Jakub Krenk, ca Branch Director al Skanska Construction Romania.

×