x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Locuri de muncă. Opt pe un loc pentru ANGAJAREA în Mina Vulcan

Locuri de muncă. Opt pe un loc pentru ANGAJAREA în Mina Vulcan

08 Iun 2017   •   09:16
Locuri de muncă. Opt pe un loc pentru ANGAJAREA în Mina Vulcan
Sursa foto: Intact Images

Peste 250 de persoane şi-au depus dosarul, în prima zi, la sediul Complexului Energetic Hunedoara (CEH) în vederea participării la concursul de angajare pentru 30 de locuri libere disponibile la Mina Vulcan.

Oamenii sunt interesaţi de angajări, mai ales că în această zonă cu probleme a judeţului numărul locurilor de muncă este în permanenţă scădere.  „Ultimele angajări impuneau ca solicitanţii să aibă calificare în meseria de miner, însă cursurile se pot face doar în cadrul CEH. Prin urmare, tinerii şi o mare parte dintre cei care doreau să lucreze erau dezavantajaţi. Pe de altă parte, posturile scoase la concurs sunt de muncitor necalificat. La solicitarea sindicatului s-a renunţat la condiţia de calificare, iar numărul doritorilor să se angajeze la CEH a crescut imediat“, a declarat pentru Agerpres liderul sindical Darius Câmpean. Potrivit acestuia, condiţiile de calificare se menţin însă pentru posturile de lăcătuş sau electrician ce vor fi scoase la concurs în cadrul exploatărilor miniere.Dosarele de participare la concursul de angajare la Mina Vulcan se pot depune până astăzi, iar de mâine se susţin probele în urma cărora se vor selecta viitorii salariaţi ai exploatării.
În oferta de angajări se regăsesc 20 de posturi de muncitor necalificat în subteran şi opt posturi de lăcătuş în subteran la mina Vulcan. La compania de servicii, CEH are nevoie de un mecanic de locomotivă şi doi şefi de manevră.

×
Subiecte în articol: locuri de munca mina vulcan