x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii LOCURI DE MUNCA/Posta - 1 septembrie 2004

LOCURI DE MUNCA/Posta - 1 septembrie 2004

01 Sep 2004   •   00:00
  • Violeta Moldoveanu: In septembrie am sustinerea de licenta. As dori sa stiu daca studentii proaspat absolventi se pot inscrie in baza de date a firmelor care plaseaza forta de munca in strainatate si daca da, ce acte sunt necesare pentru intocmirea dosarului avand in vedere ca nu posed o carte de munca.
    RASPUNS: Va puteti inscrie in baza de date a firmelor care intermediaza plasarea fortei de munca si, de asemenea, in functie de experienta pe care o aveti va puteti prezenta si la preselectiile organizate de Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca. Actele necesare inscrierii in baza de date le puteti afla de la firmele la care vreti sa va inscrieti in baza de date.

  • Dorin George, Slatina: Am muncit la o firma privata cativa ani, timp in care mi s-a spus ca am fost angajat cu carte de munca. Ulterior am aflat ca nu imi platisera toate contributiile catre fondul de pensii. Ce pot sa fac eu acum?
    RASPUNS: Va puteti adresa Inspectoratului Teritorial de Inspectia Muncii din Slatina, Aleea Tineretului, numarul 1A.

    VRETI SA STITI:

    Ce trebuie sa contina dosarul pentru inscrierea in baza de date a firmelor care intermediaza plasarea fortei de munca in strainatate?

    Care sunt cursurile de recalificare din localitatea dumneavoastra?

    Care sunt locurile de munca oferite de ANOFM pentru pregatirea dumneavoastra?

    Pentru toate acestea si pentru multe altele pe care le asteptam de la dumneavoastra, contactati-ne pe e-mail la: cristian.petru@jurnalul.ro, joburi@jurnalul.ro sau in scris, pe adresa redactiei din Bucuresti: Piata Presei Libere, numarul 1, scara D, etaj 8, specificand pe plic

    "Pentru pagina Locuri de munca".
  • ×
    Subiecte în articol: cariera munca