x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii LOCURI DE MUNCA/Posta - 15 septembrie 2004

LOCURI DE MUNCA/Posta - 15 septembrie 2004

15 Sep 2004   •   00:00
  • Irene Iacob. M-ar interesa ofertele pentru joburi de farmacisti pe care le aveti, precum si toate detaliile referitoare la acestea.
    RASPUNS: Jurnalul National nu intermediaza ocuparea unui loc de munca. Puteti sa va interesati de locurile de munca aflate in baza de date a Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca de la sucursalele locale ale institutiei. De asemenea, pe Internet puteti gasi mai multe site-uri cu locuri de munca disponibile.

  • Alexandru Dima, Tulcea. Am o problema cu cartea de munca. Adica nu vrea sa mi-o returneze fostul angajator, iar cei de la firma la care muncesc acum imi spun ca nu pot primi salariu pana nu aduc cartea de munca. Am fost de mai multe ori sa imi cer cartea de munca, dar ma tot amana. Mi se spune sa vin peste cateva zile. Aceasta situatie se repeta deja de cateva luni. Ce pot sa fac.
    RASPUNS: Puteti sa va adresati Inspectoratului Teritorial pentru Inspectia Muncii Tulcea, din Strada Babadag numarul 118, sau puteti suna la 0240-53.10.64.

    Vreti sa stiti:

  • Ce trebuie sa contina dosarul pentru inscrierea in baza de date a firmelor care intermediaza plasarea fortei de munca in strainatate?
  • Care sunt cursurile de recalificare din localitatea dumneavoastra?
  • Care sunt locurile de munca oferite de ANOFM pentru pregatirea dumneavoastra?

    Pentru toate acestea si pentru multe altele pe care le asteptam de la dumneavoastra, contactati-ne pe e-mail la: cristian.petru@jurnalul.ro, joburi@jurnalul.ro sau in scris, pe adresa redactiei din Bucuresti:
    Piata Presei Libere, numarul 1, scara D, etaj 8, specificand pe plic:
    "Pentru pagina «Locuri de munca»".
  • ×
    Subiecte în articol: cariera munca