x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii LOCURI DE MUNCA/Posta

LOCURI DE MUNCA/Posta

22 Mar 2005   •   00:00

23 MARTIE 2005
Sorin:
Va rog frumos sa imi spuneti si mie cu cine sa iau legatura sau unde trebuie sa ma adresez pentru inrolarea in Legiunea Straina.

RASPUNS: Adresa Legiunii pe care am gasit-o pe site-ul ambasadei franceze este: Legiunea Straina A/C GEIGER HANS Chef du PRLE de Strasbourg Tel: 88 61 53 33 1, rue d’Ostende 67000 STRASBOURG Tel: 00 33 388615333. Puteti sa sunati si la Ambasada pentru amanunte. Adresa ambasadei: Bucuresti, Strada Biserica Amzei 13-15, Sector 1, telefon: 303.10.00.

Claudia Gogonel:
As dori sa stiu totul despre dosarul pentru inscrierea in baza de date a firmelor care intermediaza plasarea fortei de munca in strainatate. Se accepta persoane cu studii superioare?

RASPUNS: Dosarul pentru inscrierea in baza de date difera in functie de fiecare preselectie organizata de Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM). In general, preselectiile organizate de OMFM sunt pentru persoane cu studii medii si mai putin cu studii superioare. Mai puteti apela si la firmele private care se ocupa cu plasarea fortei de munca in strainatate. Nu toate percep comision.

  • Ce trebuie sa contina dosarul pentru inscrierea in baza de date a firmelor care intermediaza plasarea fortei de munca in strainatate?
  • Care sunt cursurile de recalificare din localitatea dumneavoastra?
  • Care sunt locurile de munca oferite de ANOFM pentru pregatirea dumneavoastra?

    Pentru toate acestea si pentru multe altele pe care le asteptam de la dumneavoastra, contactati-ne pe e-mail la: cristian.petru@jurnalul.ro, joburi@jurnalul.ro sau in scris, pe adresa redactiei din Bucuresti: Piata Presei Libere numarul 1, scara D, etaj 8, specificand pe plic: "Pentru pagina «Locuri de munca»".
  • ×
    Subiecte în articol: cariera