x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii OCURI DE MUNCA/POSTA

OCURI DE MUNCA/POSTA

11 Ian 2005   •   00:00

12 ianuarie 2005
Cristian Buldur, judetul Dambovita: Potrivit anuntului din ziar, va transmit solicitarea mea in vederea cautarii unui loc de munca. Pentru a va forma o imagine cat mai completa va transmit: CV-ul meu si scrisoarea de intentie.
Raspuns: Jurnalul National nu ofera locuri de munca. Puteti gasi in paginile ziarului materiale despre meserii sau despre slujbe vacante, oferite insa de alte institutii.

Mihai Maftei: Am 37 de ani si as dori mai multe informatii pentru a intra in legatura cu un angajator din Spania in vederea obtinerii unui contract de munca in domeniile: constructii, prelucrarea lemnului (tamplarie etc.).
Raspuns: In pagina "Locuri de munca" veti putea gasi informatii despre toate preselectiile organizate de OMFM. Astfel veti fi informat in momentul in care va avea loc o preselectie pentru joburi in strainatate.

  • Ce trebuie sa contina dosarul pentru inscrierea in baza de date a firmelor care intermediaza plasarea fortei de munca in strainatate?
  • Care sunt cursurile de recalificare din localitatea dumneavoastra?
  • Care sunt locurile de munca oferite de ANOFM pentru pregatirea dumneavoastra?

    Pentru toate acestea si pentru multe altele pe care le asteptam de la dumneavoastra, contactati-ne pe e-mail la: cristian.petru@jurnalul.ro, joburi@jurnalul.ro sau in scris, pe adresa redactiei din Bucuresti: Piata Presei Libere numarul 1, scara D, etaj 8, specificand pe plic: "Pentru pagina "Locuri de munca"".
  • ×
    Subiecte în articol: cariera munca