x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Peste 2.300 de oferte în Bucureşti

Peste 2.300 de oferte în Bucureşti

de Diana Scarlat    |    22 Apr 2010   •   00:00



Bursa generală a locurilor de muncă, organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Locurilor de Muncă (ANOFM), se desfăşoară mâine, la nivel naţional. Tot mâine începe şi târgul de cariere "Angajatori de Top", care se va desfăşura între orele 10:00-18:00 la Sala Palatului din Capitală, continuând mâine, între orele 10:00-17:00.

Cei care caută un loc de muncă în Capitală vor putea să consulte oferta angajatorilor înscrişi la Bursa locurilor de muncă organizată de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) începând cu ora 9:00, în foaierul Palatului Naţional al Copiilor.
Potrivit AMOFM, şi-au anunţat deja participarea la Bursa generală 138 de agenţi economici, în total fiind oferite 2.316 locuri de muncă. Cele mai multe posturi sunt pentru absolvenţii de studii medii, cele mai puţine, pentru absolvenţii de studii superioare. Până acum au fost înregistrate în Bucureşti 1.002 oferte pentru studii medii, 610 pentru muncitori calificaţi, 456 pentru muncitori necalificaţi şi 228 pentru absolvenţi de studii superioare. Mâine se desfăşoară Bursa generală a locurilor de muncă la nivelul tuturor agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, în 103 locaţii din toată ţara. Informaţii suplimentare pe www.anofm.ro.

ANGAJATORI DE TOP. Cel mai mare eveniment de cariera din primavara anului 2010 se deschide tot mâine, la Sala Palatului, la ora 10:00. Târgil se adresează celor care sunt în căutarea de oportunităţi de carieră. Intrarea se face pe baza preînregistrării pe portalul www.hipo.ro. Cele 1.600 de oportunităţi de carieră sunt pentru profesionişti, dar şi pentru absolvenţi sau studenţi. Pe primul loc în topul domeniilor cu numărul cel mai mare de joburi la "Angajatori de Top" sunt IT&C, Contabilitate, Finanţe, Bănci, Inginerie, Client Service, Vânzări, Achiziţii & logistică, Marketing, Juridic, Administrativ, Asigurări, Consultanţă şi Resurse Umane.

Mai mult, "Angajatori de top" lansează la această ediţie "Career zone" o zona specială unde candidaţii au ocazia să primească şi consiliere în carieră, de la profesionişti specializaţi pe una dintre ariile IT&C, finanţe-contabilitate sau inginerie. Cei care vizitează această secţiune vor afla cum săşi îmbunătăţească CV-ul pentru a atrage atenţia angajatorilor, cum să se pregătească pentru procesul de selecţie şi care sunt recomandările pentru planificarea carierei. Secţiunea este susţinută de specialişti în resurse umane de la Microsoft, TeamNet, Nobel Romania, Catalyst Recruitment Solutions, Dacia Groupe Renault, Renault Technologie Roumanie, PwC, BCR, Michelin şi HP.

×
Subiecte în articol: munca