x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Preselectie - Slujbe in Germania

Preselectie - Slujbe in Germania

08 Feb 2005   •   00:00

Vorbitorii de limba germana, nivel bun si foarte bun, pot participa la preselectia organizata astazi, maine si vineri de Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca, la sediul din Bucuresti, strada Valter Maracineanu, numerele 1-3, Sectorul 1.


CRISTIAN PETRU

BUCURESTI. Preselectia pentru joburi in Germania va avea loc pe Strada Walter Maracineanu numerele 1-3
Introducerea in banca de date este pentru slujbe sezoniere si de un an si jumatate (lucratori oaspeti) in Germania. Pentru locuri de munca pe o perioada de un an si jumatate, sunt cautati asistenti medicali (maximum 40 de ani, absolventi ai unei scoli postliceale de specialitate cu durata de trei ani si cu o vechime de minimum doi ani in activitate), vanzatoare (maximum 40 de ani, cu o vechime de minimum doi ani in activitate dovedita prin cartea de munca), agricultori (maximum 40 de ani cu experienta de cel putin sase ani, dobandita prin conducerea unitatilor agricole proprii), gradinari (maximum 40 de ani, cu o vechime de minimum doi ani in activitate), ospatari (maximum 40 de ani, cu o vechime de minimum doi ani), si bucatari (maximum 40 de ani, bune cunostinte de specialitate, cu o vechime de minimum doi ani).

ALTE CALIFICARI. Mai pot participa la inscrierea in banca de date persoanele care au minimum doi ani experienta dovedita prin cartea de munca, ca receptioneri (maximum 40 de ani, cunostinte foarte bune de limba germana si engleza, dar si operare calculator), dar si economisti, ospatari si bucatari care au activat in fast-food-uri (maximum 40 de ani).

La preselectie pentru slujbe sezoniere pot participa si persoane cu experienta in domeniul agricol, hotelier sau care au mai lucrat in montarea/demontarea caruselului mobil pentru fast-food. Depunerea dosarului constituie primul pas in procesul de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate. Mai multe informatii puteti obtine accesand adresa de Internet a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca, www.omfm.ro.

×
Subiecte în articol: cariera maximum