x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri „Plasa de stele”, la final

„Plasa de stele”, la final

de Cristiana Stamatescu    |    28 Iun 2011   •   21:00
„Plasa de stele”, la final

Duminica seara, Dan Negru a pus punct unui nou sezon 'Plasa de stele', show-ul in care farsele intrec in credibilitate realitatea. Vedetele din showbizz-ul autohton care nu au cazut in plasa lui Negru pot fi numarate pe degete, farsele au depasit barierele locale si au ajuns sa se intample pe meleaguri straine, iar telespectatorii au apreciat din plin ingeniozitatea emisiunii difuzate de An­­tena 1. In acest se­zon, 'Pla­­­­sa de stele' a fost urmarita de o me­die de aproa­­pe 800.000 de te­­le­spectatori din mediul ur­ban, varfurile de audienta de­pasind 1.500.000 de telespectatori. Dan Ne­gru se mentine cel mai longeviv prezen­ta­tor de divertisment aflat mereu pe pri­me­le locuri in pre­fe­rin­te­le telespectatorilor.

Catalin Botezatu, Simona Gherghe, So­rana, Anca Tur­ca­siu, Briana Caragea, Ni­co, Rodica Popescu Bitanescu, Iuliana Tudor, Gabriel Dutu, Laura Lavric, Alin Oprea, Sanda Ladosi, Daniela Crudu, Adelina Pestritu sau Andreea Tonciu sunt doar cateva dintre vedetele care au fost pacalite in acest sezon de echipa lui Dan Negru. Farsele lui Dan Negru au capatat o dimensiune mondiala in acest sezon. Nu doar ca echipa si-a perfectionat tehnica si a facut farse dintre cele mai reusite, dar a si depasit granitele Romaniei, mergand sa filmeze la Paris. Vedetele pacalite de echipa lui Negru in capitala Frantei au fost Simona Gherghe si Sorana.

In acest sezon, 'Plasa de stele' a inregistrat o audienta medie de 6,6 procente la nivelul publicului din mediul urban, situandu-se in majoritatea cazurilor pe primul loc in preferintele telespectatorilor. Emisiunea mo­derata de Dan Negru a inregistrat la nivelul targetului urban un procent de lea­dership de aproape 70%, in vreme ce pe targetul principal al Antenei 1, 15-54 urban, s-a impus in fruntea clasamentului de audienta in proportie de 88%. 756.000 de telespectatori din mediul urban au urmarit in medie acest sezon, insa varfurile de audienta au intrecut cu mult un milion de telespectatori, ajungand la 1.655.000 de telespectatori, in editia din 20 martie, cand in plasa lui Negru au cazut Ana Maria Prodan si Anca Turcasiu. O alta emisiune care a adus in fata micului ecran aproape un milion si jumatate de telespectatori din mediul urban a fost editia de 1 mai, cand Nico a fost asaltata de un fan obsedat care o urmarea gol pusca.

In luna iunie, in intervalul 1-26, 'Plasa de stele' s-a impus pe primul loc in clasamentul emisiunilor de divertisment la nivel urban, fiind urmata de alte doua productii difuzate de Antena 1: 'Castigi in 60 de secunde', emisiunea prezentata tot de Dan Negru, si 'In puii mei'.

×
Subiecte în articol: mass-media