x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Povestea Alinei Nincovici, la Acces Direct

Povestea Alinei Nincovici, la Acces Direct

01 Dec 2011   •   21:00

Antena 1 da viata povestilor. Traditia continua si, de Sarbatori, Antena 1 in­tinde covorul rosu tuturor celor care au avut curajul sa lupte pentru vi­sul lor. Oamenii simpli care au crezut in talentul, indemanarea, ambitia si puterea lor de munca pasesc acum in lumina reflectoarelor.

Alina Nincovici este unul dintre ei. Nu a avut o viata usoara, dar a sti­ut mereu sa lupte pentru idealurile ei. A crescut fara tata si poate de-asta si-a iubit bunicul ca pe nimeni altcineva. Vestea ca el nu mai este a pus capat bru­tal unei copilarii de care Alina a incercat sa se bucure din plin. Incercarile nu s-au oprit insa aici. A fost la un pas de moarte atunci cand masina pe care o conducea a fost acrosata de un tir si proiectata intr-un copac. Iro­nic sau nu, Alina este foarte buna la tir. Este cel mai bun tintas din sectia de Ordine Publica in care lucreaza, caci dificultatile nu au oprit-o pe Alina sa-si termine studiile si sa devina politist.

A venit la 'Castigi in 60 de secunde', cu increderea ca rabdarea, ambitia si determinarea o pot face invingatoare. Si au facut-o. Alina este cea mai in­­dema­natica romanca dintre toti cei care au dat piept cu probele lui Dan Negru. A castigat cel mai mare premiu de pana acum, 25.000 de lei, iar acum pa­­ses­te in lumina reflectoarelor pe covorul rosu intins de Antena 1.

×
Subiecte în articol: mass media