x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate" – înscrierile continuă!

"Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate" – înscrierile continuă!

09 Dec 2011   •   10:35

Studenti romani cu rezultate deosebite in plan academic si extra-curricular sunt incurajati sa se inscrie pana pe 15 decembrie in competitia “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate'.

Bucuresti, 8 decembrie 2011. Tinerii interesati sa participe la competitia “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate' se mai pot inscrie pana la data de 15 decembrie. In acest moment, 85 de studenti romani din intreaga lume si-au trimis candidaturile pentru una dintre sectiunile propuse, toti fiind automat calificati in competitia pentru Marele Premiu: Studentul Roman al Anului din Strainatate.

Procedura de inscriere. Inscrierile sunt gratuite si se realizeaza exclusiv online. Cei interesati sunt invitati sa trimita un dosar de candidatura pe adresa de e-mail: studentulanului@lsrs.ro, respectiv erasmus@lsrs.ro, mentionand in titlul e-mail-ului sectiunea la care doresc sa participe.

Dosarul va contine un CV in limba romana, engleza sau franceza si o scurta autodescriere a candidatului, in limba romana, cu diacritice, la persoana I, in cel mult 150 de cuvinte. Optional, descrierea poate fi realizata si sub forma unui scurt videoclip de prezentare.

Castigatorii vor fi selectati de un juriu alcatuit din personalitati ale societatii romanesti din mediul academic si profesional si din reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), iar premiile vor fi acordate in cadrul celei de-a treia editii a Galei LSRS, care va avea loc pe 6 ianuarie 2012, la Bucuresti.

Mai multe informatii despre concurs se gasesc la adresa: http://gala.lsrs.ro/participare/detalii-concurs-2012/.

O seara de Gala. Evenimentul reprezinta un prilej de a promova in societatea romaneasca tineri cu rezultate deosebite in plan academic si extra-curricular peste hotare. Castigatorii vor avea ocazia sa transmita un mesaj simbolic despre subiectele care ii pasioneaza si care au relevanta pentru societatea romaneasca actuala. Tineri ale caror merite sunt apreciate in strainatate au astfel ocazia sa fie cunoscuti si recunoscuti atat de catre colegi de generatie, cat si de catre reprezentanti din diferite domenii: cultural, academic, economic, politic, diplomatic, mass-media.

Evenimentul se bucura de sustinerea partenerului media principal Intact Media Group si al partenerilor media: Radio Romania International, Studentie.ro, EDU-Tim, Stud-Life, Evenimente Studentesti, Zile si Nopti, Hotnews, Business Woman, Cariere Online, Lume Buna, Metropotam, Hipo.ro, stiriONG, Studentul.info, BusinessLive.ro, Romania in Contact, Centrul de presa.ro, Best Resource, Revista Evenimentelor, CRSC Europe, Academiclink.

Sustinem si ne sustin: Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), Universitatea Financiar-Bancara (UFB), Campus France, DAAD, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE).

×
Subiecte în articol: mass-media