x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Primeşte-un dar de ziua ITSY BITSY!

Primeşte-un dar de ziua ITSY BITSY!

05 Dec 2012   •   15:52
Primeşte-un dar de ziua ITSY BITSY!

Pe 6 Decembrie 2012, se împlinesc 7 ani de joacă fără vârstă pe frecvenţa ITSY BITSY FM! De 7 ani, cei doi eroi extratereştri Itsy şi Bitsy păstrează bucuria şi inocenţa copilăriei pe care o redescoperă în familiile din toată România, în fiecare zi! De 7 ani isteţimea şi curajul sunt calităţile copiilor, părinţilor, bunicilor, învăţătoarelor, bonelor, mătuşilor, ale tuturor ascultătorilor din cele 18 oraşe.

Itsy şi Bitsy au pregătit o Radiopetrecere cât şapte, pe frecvenţa copilăriei, chiar de ziua lor! Şi pentru că pe Planeta Zizilon, de unde au venit Itsy şi Bitsy pe Pământ, este obiceiul ca de ziua cuiva acesta să ofere daruri celor dragi, cei doi eroi îşi aşteaptă prietenii cu surprize multe. Ei au meşterit şi un Automat cu cadouri ca pe Nava Zorar şi l-au instalat pe pagina de facebook ITSY BITSY. Acum şi cei mari castigă pe loc un cadou de la Itsy şi Bitsy!

Automatul oferă fiecărui participant unul dintre cele șapte cadouri pregătite special pentru toată familia: Cântece cu și despre Itsy și Bitsy, Jocuri audio, Enciclopedii audio Zimitot, Meditații pentru Părinți, Jocuri Zoob 35, Caiete de joacă ITSY BITSY și un volum din Misiunile lui Itsy şi ale lui Itsy.

Pământenii toţi primesc cadouri, iar Itsy şi Bitsy primesc like-mulți-ani-urile tuturor!
 

Despre Itsy Bitsy
Platforma educativă Itsy Bitsy include primul post de radio pentru părinţi şi copii din Europa, ITSY BITSY FM, care emite on air şi online, portalul itsybitsy.ro şi Evenimentele Itsy Bitsy, care permit contactul direct şi permanent cu publicul în grădiniţe, şcoli, locuri de joacă sau parcuri. Încă de la înfiinţare Itsy Bitsy s-a autoreglementat şi autocenzurat cu privire la conţinutul programelor şi a produselor promovate. Astfel, postul de radio refuză să promoveze orice produs ce nu este potrivit, sigur sau bun pentru copii. ITSY BITSY FM emite în prezent în Bucureşti, Satu Mare, Bacău, Năvodari-Constanta, Târgovişte, Focşani, Brăila, Galaţi, Slobozia, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Botoşani, Suceava, Tulcea, Alexandria, Giurgiu, Reșița şi online pe www.itsybitsy.ro.

×