x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Pufoşi. Păroşi. Ha-ha-haioşi, un serial pentru copii între 4 şi 6 ani

Pufoşi. Păroşi. Ha-ha-haioşi, un serial pentru copii între 4 şi 6 ani

de Sebastian S. Eduard    |    31 Mai 2012   •   20:18
Pufoşi. Păroşi. Ha-ha-haioşi, un serial pentru copii între 4 şi 6 ani

Tuner Broadcasting ne propune din 1 iunie un serial de 52 de episoade a 12 minute – "Pufosii Ha Ha" (The Ha! Ha! Hairies). Produs de Adastra – studioul care a realizat si premiatul "Grandpa in my Pocket" – serialul va putea fi urmarit in cadrul blocului de programe Cartoonito, difuzat de Boomerang.

Dedicat copiilor cu varsta intre 4 si 6 ani, serialul "Pufosii Ha Ha" are in centru o familie haioasa din tinutul Pufos, unde (aproape) toti locuitorii se disting prin doua trasaturi: sunt cat se poate de pufosi si pun mare pret pe distractie. In acelasi oras traieste insa si Boris Boo Hoo, cel care incearca mereu sa le strice distractia, iar actiunile lui duc intotdeauna la situatii amuzante. Doua personaje animate, Mot si Codita, au fost create special pentru a nara serialul.

Inspirat din arta marilor nume ale comediei, precum Charlie Chaplin, Buster Keaton, Stan si Bran, Rowan Atkinson sau Lee Evans – "Pufosii Ha Ha" ii va amuza pe copii cu clovnerii si gaguri cum n-au mai fost vazute pana acum intr-un serial live-action dedicat lor.

"«Pufosii Ha Ha» este un serial unic, care reuseste sa surprinda esenta comediei prin gesturi, mimica si situatii. Cartoonito se distinge drept destinatia ideala pentru prescolari, cu seriale pline de viata si de intorsaturi neasteptate de situatie. «Pufosii Ha Ha» este, cu siguranta, un serial in care se regasesc valorile brandului", spune Michael Carrington, Chief Content Officer, EMEA, Turner Broadcasting.

Personajul negativ
Evident ca orice film care se respecta are si un personaj negativ. Incapatanat si extrem de invidios, Boris pandeste fiecare miscare a pufosilor. Pentru Boris, viata nu are nimic amuzant de oferit, si pune mereu la cale un plan, astfel incat lucrurile sa iasa cum vrea el. Cu chelia lui lucioasa, Boris e de departe persoana cea mai putin paroasa din tinutul Pufos. Este intruparea tuturor relelor de pe lume – orgoliu, avaritie, invidie, lene, furie si lacomie. Dar "Pufosii Ha Ha" vad doar partea lui buna. Boris – Boo Hoo – va pierde intotdeauna. Insa, pentru a fi intr-un tot educativ, de fiecare data infrangerile lui vor avea o parte moralizatoare...

"Pufosii Ha Ha"/ Serial/ Premiera: vineri, 1 iunie, orele 12:55 si 19:55/ Boomerang

×