x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Radio ZU este hit!

Radio ZU este hit!

16 Ian 2012   •   11:52
Radio ZU este hit!

Daniel Buzdugan si Mihai Morar, prezentatorii emisiunii matinale de la Radio ZU, si-au incheiat vacantele si au revenit astazi la datorie. Cei doi au pornit noul sezon de emisiuni cu o ZUper veste. Rezultatele ultimului val de masuratori ale Studiului de Audienta Radio realizat in perioada 21 octombrie - 21 decembrie 2011 de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si Mercury Research SRL demonstreaza ca Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din Bucuresti.

ZU este postul de radio preferat de 238.400 de bucuresteni in fiecare zi si detine o cota de piata de 12.7%. Astfel, Radio ZU isi confirma inca o data pozitia de lider al audientelor in capitala. Pe locul doi in top cu o diferenta de 16.100 de ascultatori se pozitioneaza Radio Romania Actualitati, iar pe locul trei la distanta de 33.400 se afla Kiss FM.

La nivel urban, Mihai Morar, Daniel Buzdugan si intrega echipa de DJ-i de la ZU saluta in fiecare zi un total de 1.048.100 de oameni. Mai important de atat este faptul ca fiecare dintre acesti ascultatori stie deja de ce Radio ZU este hit. Asta pentru ca ZU vine cu cele mai tari piese, vine premii de-a dreptul impresionante si transmite non-stop voie buna.

×
Subiecte în articol: mass media