x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Redacţia Caţavencu s-a mutat la Adevărul. Mircea Dinescu – preşedinte al Revistei Caţavencii

Redacţia Caţavencu s-a mutat la Adevărul. Mircea Dinescu – preşedinte al Revistei Caţavencii

26 Iun 2011   •   18:11

Echipa redactionala a publicatiei Academia Catavencu va lansa, miercuri, revista Catavencii, care o sa apara in cadrul trustului Adevarul Holding, a declarat pentru MEDIAFAX Mircea Dinescu, care va fi presedintele saptamanalului de satira politica.

"Vom regandi putin revista. Va fi probabil mai putin stufoasa, mai limpede", a spus Mircea Dinescu. "Este intoarcerea poetului. Am stat acolo (la Academia Catavencu, n.r.) sapte ani. M-au rugat sa ma intorc. Voi scrie saptamanal un pamflet pe prima pagina", a precizat Mircea Dinescu.

El a mai spus ca Doru Bu?cu, cel care la Academia Ca?avencu ocupa func?ia de director editorial, va coordona din punct de vedere editorial si noul saptamanal Catavencii. Potrivit lui Dinescu, la noua revista va veni toata redactia de la Academia Catavencu.

Contactat de MEDIAFAX si intrebat daca Adevarul Holding a depus cerere la OSIM pentru "Catavencii", directorul general Peter Imre nu a dorit sa comenteze.

Lansarea saptamanalului Catavencii a fost anuntata duminica seara si pe site-ul catavencu.ro.

×
Subiecte în articol: mass-media