x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Revelionul Nr. 12. Dan Negru va prezenta Revelionul la Antena 1

Revelionul Nr. 12. Dan Negru va prezenta Revelionul la Antena 1

29 Dec 2011   •   21:00
Revelionul Nr. 12. Dan Negru va prezenta Revelionul la Antena 1

Deja un record demn de a intra in celebra Guinness Book of Records: anul acesta, Dan Negru prezinta pentru a 12-a oara al 12-lea Revelion Antena 1. Un alt motiv este acela ca an de an romanii au ales sa fie alaturi de el. In prezent, nu mai exista nici un alt moderator roman care sa se poata lauda cu aceasta performanta.

Editia din acest an se numeste "Revelion de poveste" si, dupa cum ne putem astepta cu totii, va contine in proportii bine stabilite muzica, umor si foarte multe surprize. Va fi un Re­velion "cu masca/fara masca" la Antena 1. Frumosi, nebuni, geniali, artisti unul si unul dau viata unui Revelion de poveste la Antena 1. 100 de staruri din Romania petrec Re­velionul alaturi de Dan Negru si telespectatorii sai, trecand prin transfor­mari incredibile. Rasputin, Othello, Nasul, Lady Gaga, personajele din Avatar, motociclistul YMCA sau mama lui Stefan cel Mare sunt doar o parte dintre cei carora vedetele din Romania le vor da viata. Telespectatorii abia daca ii vor mai re­cu­noaste inainte de a-si da masca jos. Marcel Pavel, Claudiu Bleont, Alex Velea, Pepe, Sorana sunt cativa dintre cei care vor purta masti si pe care teles­pectatorii vor incerca sa ii re­cunoasca.

De la ora 1:00, folclorul preia pu­terea. Mirela Boureanu Vaida este gazda emisiunii "Revelion de Revelion", in care cele trei regiuni istorice Moldova (reprezentata prin Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocarita, Stefan Cigu, Stefania Rares), Ardealul (Nicoleta Voica, Gheorghe Turda, Cornel Borza) si Muntenia (Gheorghe Rosoga, Steliana Sima, Petrica Matu Stoian) vor concura interpretand piesele populare care i-a consacrat, dar si altfel de piese. Ma­tilda Pascal Cojocarita va interpreta bunaoara un colaj de tangouri, in timp ce piesa "Love Me Tander", interpretata de Nicoleta Voica, va suna cu totul si cu totul special. Nu vor lipsi din program nici piese interpretate de taraful condus de Elvis si Mirela Nasturica.

Dan Negru: "Daca ar exista un secret l-as imbutelia si l-as vinde in rafturile magazinelor..."
Dan Negru se pregateste sa prezinte, pentru al 12-lea an consecutiv, programele Speciale de Revelion ale Antenei 1. Prilej pentru noi sa ii punem cateva intrebari...

● Ce ne aduce Revelionul anul acesta?
● O evolutie a programelor noastre, o continuitate. Eu cred in evolutii mai mult decat in revolutii.

● Esti de peste 11 ani pe sticla de revelion. Care e secretul longevitatii tale avand in vedere ca nu mai exista nimeni in televiziunile din Romania cu o astfel de performanta?
● Daca ar exista un secret l-as imbutelia si l-as vin­de in rafturile magazinelor. Culmea, am descoperit ca in ultimii 5-6 ani asta e intrebarea care mi-e cel mai des adresata. Si mereu ridic din umeri.

● Ce invitati ai?
● Cred ca intrebarea buna ar fi fost, ce invitati n-ai? Pentru ca vin toti, din toate zonele.

● Ce surprize ai pregatit?
● N-ar mai fi surprize daca le-as pomeni aici... Sunt unele emotionante, altele haioase... Am incercat sa ofe­rim de toate..

● Care iti este cea mai draga amintire legata de programul de Revelion?
● Un telefon pe care l-am primit acum 11 ani de la Lazarov in ziua de 1 ianuarie, felicitandu-ne pentru audienta din noaptea de Revelion.

● Ce format international iti doresti sa prezinti la anul?
● Nu toate formatele internationale garanteaza si succesul si anul asta a fost cel mai bun exemplu de mari reusite internationale transformate in mari esecuri nationale. Nu cred irevocabil doar in formate internationale.

● Ai vreun vis ramas neimplinit?
● O caruta intreaga, dar n-am sa le impartasesc...

● Vei fi din nou tatic. Este adevarat ca baietelul se naste in februarie, in acceasi luna cu tine si cu Dara?
● Da, asa ar trebui sa se intimple. Am complotat noi toti, ca sa avem cheltuieli mai mici la zilele de nastere.

● Acum 2 ani cand trebuia sa se nasca Dara, straduta ta era inzapezita si in fiecare seara ieseai cu lopata. Esti in forma fizica necesara ca sa repeti exercitiul si anul asta?
● Incalzirea globala tine cu mine, din an in an zapezile sunt tot mai putine.

● Iti doresti sa te muti la Timisoara? Cum ai face fata programului de la Antena si de la Chisinau daca ai lua o astfel de decizie?
● Din fericire si orasul meu, Timisoara si Chisinaul si Bucurestiul au, fiecare, cate un aeroport. Asa ca nu asta ar fi o problema. Ne bate serios gandul sa ne intoarcem acasa, la Timisoara, nu pentru noi, cat pentru copii.

● Ce formate vei prezenta la anul in Moldova?
● Cu siguranta ramanem pe cele doua mari formate internationale care fac cifre istorice acolo, de cateva sezoane, Vrei sa fii milionar si Deal or not deal...


Antena 1: Mihai Bendeac face super-show la trecerea dintre ani
Romanii vor avea parte de o portie sanatoasa de comedie, marca Mihai Bendeac. De la 20:20, telespectatorii incep seara magica dintre ani cu o editie speciala "In puii mei". Printre perso­najele carora le vor da viata Mihai Bendeac si colegii sai in seara de Revelion se numara: Dinescu, Vanghelie, doctorul Bacalbasa sau Fernando, dar si personaje mai recente, precum Fuego. Surprizele nu se opresc insa aici. Telespectatorii vor avea parte si de un invitat special. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, va canta in duet cu Mihai Bendeac.

Antena 2: Mirabela Dauer trece pe manele!
Seara de Revelion incepe la Antena 2 cu o editie speciala a emisiunii "Dincolo de Aparente", unde Florentina Fantanaru sta de vorba despre ce s-a intamplat in 2011, dar si despre ce urmeaza in 2012, cu Gigi Becali in persoana! Conferinta de presa il aduce pe Ores­te, care dezvaluie previziunile anului 2012 numai de el stiute si ti­nu­te in mare secret! Imediat incepe si "Dubandada", unde Andrei Du­ban starneste hohote de ras intr-o editie dedicata noptii de Revelion. De la ora 22 incepe "Sus pe bar cu Morar", unde, intr-o atmosfera de club, cu fete care danseaza pe bar, 15 mari artisti vor canta exact opusul a ceea ce canta de obicei. Adi Minune va canta melodia "Copacul", Mirabela Dauer va canta o manea, Maria Carneci va interpreta un cantec al trupei Asia, iar Jean de la Craiova o sa cante Voltaj, "Ca la 20 de ani".

Prima TV: Trasnelionul 2011!
Grig Chiroiu, alias Pupaza, alaturi de gasca "Trasnita", va invita la un spectacol deosebit la trecerea dintre ani. "Va fi un Revelion linistit, de actualitate sI, bineinteles, trasnit. De aceasta data, personajele sunt altele decat cele din serial. Veti face cunostinta cu o familie aristocrata, care primeste colindatori din ziua de astazi, vom gasi candidatul perfect pentru «Vocea Romaniei», si vom face si un recensamant al personajelor din filme celebre, de la Alba-ca-Zapada si Darth Vader pana la Cei 3 Muschetari. Surprizele nu se opresc aici, asa ca va invit sa urmariti Trasnelionul!"

×