x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri RFI România - aniversare în casă nouă.

RFI România - aniversare în casă nouă.

de Ema-Augusta Banu    |    27 Mai 2011   •   15:27

Politicieni, francofoni, personalitati din sfera culturala si nu numai au sarbatorit ieri seara inaugurarea a 20 de ani de existenta RFI Romania in noul sediu al redactiei situat pe strada Mircea Zorileanu 87. Prezenta la eveniment Geneviève Goëtzinger, director delegat RFI, a declarat ca RFI Romania isi va dezvolta prezenta pe piata media:

"In 20 de ani de experienta, RFI Romania s-a impus ca un reper al jurnalismului de calitate, care descifreaza evenimentele si le pune intr-o perspectiva europeana si internationala. Suntem un radio profesionist, atasat fata de jurnalismul serios, care ofera informatiile si analiza necesare pentru a intelege ce se intampla in lume si pentru a putea lua decizii. Continuam sa ne dezvoltam, concentrandu-ne pe serviciile multimedia care vizeaza categorii de public specializat, cu o mobilitate crescuta'.

Prin urmare, postul de radio bilingv(romana si franceza) si-a modernizat site-ul internet(www.rfi.ro), a creeat un nou site mobil(m.rfi.ro) si a dezvoltat MobiClip, o aplicatie pentru smarthphones.

RFI Romania, filiala a Radio France Internationale (RFI), a fost lansat pe 21 ianuarie 1991 sub numele de "Radio Delta'. Postul difuzeaza zilnic 13 ore de programe in limba romana si 11 in limba franceza. RFI emite 24 de ore din 24 in Bucuresti si este difuzat in FM in alte trei orase din Romania - Iasi, Cluj si Craiova - precum si in capitala Republicii Moldova, Chisinau. Programele sale sunt preluate de 50 de posturi locale de radio din intreaga tara.

×