x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri România este Forza ZU

România este Forza ZU

de Cristiana Stamatescu    |    21 Mai 2012   •   16:10
România este Forza ZU

Radio ZU este liderul absolut al audientelor in capitala si continua sa creasca la nivel urban. Rezultatele ultimului val de masuratori ale Studiului de Audienta Radio realizat in perioada 16 ianuarie – 29 aprilie 2012 de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata SRL confirma pozitia de lider a radioului la care isi fac de cap Buzdugan si Morar.

ZU este postul de radio preferat de 269.500 de bucuresteni in fiecare zi si detine o cota de piata de 13%. Asta inseamna o crestere de 31.100 de ascultatori fata de valul de masuratori precedent. Pe locul doi in top la o diferenta de 30.900 de ascultatori se pozitioneaza Radio Romania Actualitati, iar pe locul trei la distanta de 43.600 se afla Kiss FM.

La nivel urban, echipda de DJ-i de la ZU saluta in fiecare zi un total de 1.263.000, cu 214.900 mai mult decat in al treilea val de masuratori din 2011. Astfel, Radio ZU devine al doilea cel mai ascultat post de radio la nivel urban.

In cei peste trei ani de a lansare, Radio ZU a dovedit ca unul dintre atuurile pe care le detine este faptul ca stie sa miste ascultatorii in numere din ce in ce mai mari. Forza ZU in Timisoara, cel mai mare karaoke din Romania, eveniment care a avut loc cu doar doua zile in urma a adunat in fata scenei peste 30.000 oameni. Cu totii au petrecut alaturi de Buzdugan, Morar, si cei mai in voga artisti din industria romaneasca. De ziua Sfantului Valentin, cel mai hit concert de dragoste organizat de Radio ZU s-a desfasurat in fata a 20.000 de indragostiti. In urma cu un an la Brasov, la primul eveniment Forza ZU, au fost prezenti peste 13.000 de oameni.

30.000 de oameni in Piata Operei
Radio ZU a doborat un nou record. Evenimentul Forza ZU a adunat in Piata Operei din Timisoara peste 30.000 de oameni. Cu totii au raspuns prezent la invitatia lui Daniel Buzdugan si Mihai Morar de a lua parte la cel mai mare karaoke din Romania.
Agitatia in piata a inceput inca de dimineata datorita faptului ca cei doi prezentatori au transmis emisiunea lor matinala direct de pe scena Forza ZU. Odata cu lasarea serii, grupul de oameni prezenti in piata a crescut din ce in ce mai mult.

Cu totii au ras, au dansat si au cantat alaturi de echipa Radio ZU si cei mai cunoscuti artisti ai momentului. MC-ul Silviu Andrei si DJ FaiboX au incalzit atmosfera dupa care au predat stafeta lui Buzdugan si Morar. Pe rand, cei doi i-au invitat pe scena pe CRBL, Deepcentral, Corina, Alex Mica, Akcent, Connect-R, Vunk, Delia, Narcotic Sound & Christian D, Andra, Smiley, Alex Velea si Voltaj.

Timisorenii au avut parte de o cantare special pregatita pentru ei. Alaturi de Kamelia si George Hora, artisti la ei acasa, Buzdugan si Morar au cantat imnul Forza ZU. Refrenul "Timisoara, canta acum cu noi' derivat din imnul echipei Poli Timisoara a avut succes instantaneu.

Cel mai mare karaoke din Romania s-a terminat cu o intrebare: Unde facem Forza ZU la anul? Brasovul si Timisoara au fost deja trecute pe lista. Urmatorul oras care va gazdui marele eveniment ramane la optiunea ascultatorilor ZU.

×
Subiecte în articol: mass media