x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri România îşi face post de radio la Chişinău

România îşi face post de radio la Chişinău

14 Noi 2011   •   11:54
România îşi face post de radio la Chişinău

Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) intentioneaza sa lanseze oficial Radio Chisinau in Republica Moldova pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, suma investita de SRR fiind 1.500.000 de lei, prin preluarea pachetului majoritar de actiuni la postul Arena FM din Republica Moldova, informeaza Mediafax.

Banii vor fi folositi pentru preluarea pachetului majoritar de parti sociale de cel putin 51% al SC Pajura Alba SRL, care include si postul de radio Arena FM din Republica Moldova si portalul de stiri Arena FM.

Arena FM este detinut de SC Pajura Alba SRL, care are ca obiect de activitate, printre altele, si activitati de radio si televiziune. Capitalul social al societatii este in valoare de 5.400 de lei moldovenesti, Arena FM fiind detinut de Molea Viorica (20%) si Asociatia Obsteasca "Centrul de Cultura si Carte Romaneasca" (80%).

Intentia conducerii SRR este aceea de a lansa oficial Radio Chisinau in data de 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, si de a oferi astfel ascultatorilor Republicii Moldova programe radiofonice, 24 de ore din 24, la standardele serviciului public de radio romanesc.

Realizatorul de radio si televiziune Marian Voicu este manager de proiect al postului Radio Chisinau.

×
Subiecte în articol: republica moldova post radio chisinau rra