x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Românii au ales Antena 3 pentru a urmări parada de 1 decembrie

Românii au ales Antena 3 pentru a urmări parada de 1 decembrie

02 Dec 2011   •   12:49
Românii au ales Antena 3 pentru a urmări parada de 1 decembrie

Antena 3 a fost lider de piata de Ziua Nationala, in intervalul orar in care a transmis in direct pregatirile dinaintea defilarii si intreaga parada de 1 decembrie. Sabina Iosub si Niels Schnecker au transmis in direct, timp de peste 2 ore, informatii calde de la fata locului si au discutat cu cei prezenti la parada.

Conform GfK Romania, Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune din Romania in acest interval orar, 9:31-11:53, devansand, cu o medie de 3.4% rating si 14.7% cota de piata, toate celelalte posturi tv din Romania.

Sub titlul RoMandria, Antena 3 a oferit fiecarui telespectator sansa de a-l face cunoscut pe eroul anonim care l-a ajutat intr-un anumit moment din viata, iar de 1 decembrie postul nostru de stiri a prezentat tuturor povestile impresionante ale unor astfel de eroi, dar si mesajele romanilor de pretutindeni lasate pe pagina de facebook a campaniei. Programul special propus de Antena 3 pentru 1 decembrie a clasat postul de stiri pe locul 1 in clasamentului televiziunilor informative, atat pe intreaga zi, cu o medie de 7.9% cota de piata, cat si in prime time, cand media indica 7.5% share. In clasamementul general, Antena 3 a ocupat pozitia a treia in ambele intervale orare, fiind depasita doar de Pro TV si Antena 1.

Varful de audienta a fost inregistrat la ora 21:53, cand Antena 3 a atins 5.7% rating si 11.6% market share, fiind urmarita de 588.000 de telespectatori in timp ce se difuza Sinteza Zilei cu Mihai Gadea. Editia speciala a emisiunii, unde au fost invitati Victor Ponta, in prima parte, si Nana Mouskouri, in cea de-a doua, a fost, de altfel, al doilea cel mai urmarit program de pe piata din intervalul orar de difuzare, fiind depasit doar de Pro TV. Cu o medie de 3.9 puncte audienta si 8.8% cota de piata, Sinteza Zilei s-a detasat de toate celelalte productii ale televiziunilor informative.

Cifrele de audienta inregistrate de 1 decembrie reconfirma Antena 3 ca principala optiune informativa a romanilor la evenimentele importante.

Antena 3 este singurul post de stiri afiliat la CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media