x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Sala Palatului, tărâmul magic al lumii Disney

Sala Palatului, tărâmul magic al lumii Disney

de Dana Andronie    |    18 Dec 2012   •   15:23
Sala Palatului, tărâmul magic al lumii Disney

Spectacolul Mickey’s Magic Show, venit tocmai din fascinanta lume Disney, aduce cu sine nu doar personajele preferate ale copiilor de pretutindeni, ci şi o serie de momente de magie şi iluzionism impresionante, gândite de însuşi Jim Steinmeyer, designerul din spatele reprezentaţiilor celebrului David Copperfield. Surprinzătoarele numere de magie vor fi puse în scenă chiar de personajele Disney sub bagheta fermecată a tânărului iluzionist Michael Barron. Mickey’s Magic Show va avea cinci reprezentaţii la Sala Palatului, în perioada 13-17 februarie, şi este organizat de Amphitrion.

Cu peste 5.000 de show-uri şi 150 de apariţii TV la activ în peste 25 de ţări, Michael Barron este la doar 27 de ani unul dintre cei mai bine cotaţi iluzionişti din lume.

“Mickey’s Magic Show va fi un spectacol interactiv, unde spectatorii vor avea şansa de a trăi şi a lua parte la numerele de magie. Timp de cinci zile, Sala Palatului va deveni tărâmul magic al lumii Disney”, a declarat Raluca Popescu, General Manager Amphitrion, organizatorul spectacolelor Disney Live! din Bucureşti.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, cu preţuri începând de la 64 de lei.


×