x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Sandra Stoicescu şi Niels Schnecker s-au antrenat şi în avion pentru show-ul lui Negru

Sandra Stoicescu şi Niels Schnecker s-au antrenat şi în avion pentru show-ul lui Negru

de Cosmina Stoicescu    |    18 Sep 2012   •   12:29
Sandra Stoicescu şi Niels Schnecker s-au antrenat şi în avion pentru show-ul lui Negru

Alessandra Stoicescu si Niels Schnecker isi unesc miercuri fortele, in premiera celui mai nou show al lui Dan Negru, pentru incredibila suma de 100.000 de euro. Ambitiosi, dar mai ales motivati de cauza umanitara pentru care isi doresc acest premiu – Fundatia Mereu Aproape, moderatorii de la Antena 3 s-au antrenat inclusiv in avion, in drum spre filmarile care au loc in Turcia.

Dan Negru lanseaza miercuri Cu banii jos, un show care le pune romanilor cunostintele la incercare, dar si vedetelor autohtone carora nu le este teama sa arate ce stiu sau ce nu stiu. Primii care deschid seria celebritatilor ce vor intra in cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro sunt Sandra Stoicescu si Niels Schencker. Jurnalistii de la Antena 3 au vrut sa arate ca rezistenta face diferenta asa ca au profitat de orice ocazie pentru a se antrena, inclusiv de timpul petrecut in drum spre Istanbul, locul in care au loc filmarile pentru emisiune. Desi zborul este scurt, cei doi au profitat de ocazie pentru a citi informatii de actulitate, a se gandi ce intrebari le-ar putea pica si a viziona pasaje din show-ul din Statele Unite, tara de origine a formatului.

“Eram ca rugbistii din Noua Zeelanda, citind diverse informatii, din diverse domenii, pentru ca aria intrebarilor din show este foarte vasta. De altfel, asa ne-am si ales echipa. Niels e economist, eu am cunostinte de psihologie, dar si arta, datorita liceului pe care l-am terminat, asa ca ne-am gandit ca ne completam foarte bine', a povestit Alessandra Stoicescu.

×