x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Sebastian Ghiţă lansează postul RTV, din acelaşi sediu cu Realitatea TV. Şeful CNA susţine că nu a primit nicio cerere

Sebastian Ghiţă lansează postul RTV, din acelaşi sediu cu Realitatea TV. Şeful CNA susţine că nu a primit nicio cerere

de Robert Veress    |    11 Oct 2011   •   14:43
Sebastian Ghiţă lansează postul RTV, din acelaşi sediu cu Realitatea TV. Şeful CNA susţine că nu a primit nicio cerere

Postul de televiziune de stiri RTV a fost lansat de Sebastian Ghita, printr-un anunt facut chiar pe postul Realitatea TV, al lui Elan Schwartzenberg. Anuntul precizeaza coordonatele satelitului la care poate fi receptionat semnalul RTV.

"Este vorba de un nou post de televiziune, al RTV Satellite Net, realizat cu continut propriu si cu proprii angajati. Postul emite din acelasi sediu cu Realitatea TV. Am schimbat sediul firmei din Targu Jiu si e un post national", a declarat Sebastian Ghita, pentru Jurnalul National.

Razvan Popescu, presedintele CNA sustine ca nu a primit nicio solicitare pentru emisia unui nou post de televiziune. "Deocamdata, aflu de la dumneavoasra. Firma respectiva trebuie sa faca o cerere, care va fi analizata in Consiliul CNA", a declarat Popescu, pentru Jurnalul National.

Amintim ca, in urma cu o saptamana, firma Rovigo, adica administratorul judiciar al Realitatea Media (firma care detine licenta de emisie pentru Realitatea TV) a solicitat CNA sa nu autorizeze infiintarea unui nou post de televiziune in sediul Realitatea TV sau utilizand patentele televiziunii.

'Realitatea Media SA este titulara mai multor marci care au in componenta cuvintele Realitatea sau RTV', se spune in solicitarea Rovigo.

La vremea respectiva, Razvan Popescu ne declara ca solicitarea nu va fi discutata in Consiliul CNA, intrucat nu exista "obiectul discutiei", respectiv o cerere de autorizare a unui post de televiziune cu sigla Realitatea TV sau RTV, in Bucuresti.

Elan Schwartzenberg a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca Realitatea Media a formulat plangeri penale la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, impotriva lui Sebastian Ghita si a firmelor acestuia, Asesoft si RTV Satellite Net, pentru concurenta neloiala prin "parazitarea marcilor Realitatea TV si RTV", respectiv prin angajari de personal de la Realitatea Media si interventii in grila de programe a Realitatea TV.

Conform paginademedia.ro, circa 100 de fosti angajati ai Realitatea Media (dintr-un total de 900), printre care Eugen Chelemen si Mirela Voicu si-au dat demisiile si s-au angajat la RTV Satellite Net.

Elan Schwartzenberg a transmis, in cursul saptamanii trecute, un mail angajatilor Realitatea Media/Realitatea TV, prin care ii avertiza ca vor fi considerati infractori, daca il urmeaza in demersurile sale pe Sebastian Ghita.

×