x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ştirile jurnalul.ro, pe primul loc în topul "like" şi "share" pe Facebook şi Twitter. Citeşte cel mai apreciat reportaj din 2012

Ştirile jurnalul.ro, pe primul loc în topul "like" şi "share" pe Facebook şi Twitter. Citeşte cel mai apreciat reportaj din 2012

27 Mar 2012   •   16:17
Ştirile jurnalul.ro, pe primul loc în topul "like" şi "share" pe Facebook şi Twitter. Citeşte cel mai apreciat reportaj din 2012

"Batran batut de jandarmi: Mor pentru tineretul asta, da-ma dracu'! Eu mi-am trait viata" a fost cea mai apreciata stire publicata de un cotidian quality de catre utilizatorii retelelor de socializare, in perioada 22 decembrie 2011 – 22 februarie 2012, potrivit Zelist.ro.

853 de persoane au dat "like" pe Facebook la aceasta stire, scrisa de Petru Zoltan, fiind recomandata (share) de 3.734 de persoane. De asemenea, 16.373 au recomandat aceasta stire pe Twitter.

In top 10 cele mai apreciate stiri pe retelele de socializare, din sectiunea site-urilor quality, jurnalul.ro are trei articole - locurile 1 (Batran batut de jandarmi), 3 (Alerta! A disparut un baietel de 8 ani) si 8 (Scrisoare catre fiica mea).

Restul topului este completat de cinci articole aparute in gandul.info (dintre care trei editoriale ale lui Cristian Tudor Popescu) si doua reportaje din evz.ro.

Adevarul nu are niciun articol in top 10, situandu-se insa pe primul loc in ceea ce priveste numarul de articole postate pe site.

Astfel, Adevarul conduce topul in ceea ce priveste cantitatea de articole publicate in perioada 22 decembrie 2011 – 22 februarie 2012, cu 21.379 de stiri. Este urmat de evz.ro, cu 7.331 de stiri, gandul.info cu 6.062 de stiri si jurnalul.ro cu 5.085 de stiri.

Articolele publicate de gandul.info si jurnalul.ro, insa, au fost mai bine receptate de utilizatorii retelelor de socializare, media numarului de like-uri, share-uri sau comentarii depasind media inregistrata de Adevarul si Evenimentul Zilei.

Reportajul "Batran batut de jandarmi", publicat de jurnalul.ro, se situeaza pe locul trei si in topul celor mai bine receptate articole in sectiunea tuturor site-urilor de stiri generale (inclusiv ale televiziunilor).

Primele doua pozitii sunt ocupate aici de realitatea.net cu "PETITIE: Raed Arafat trebuie sa participe la noua lege a sanatatii! Semneaza si tu!" si “PETITIE: Romania nu vrea ACTA! SEMNATI AICI!".

×
Subiecte în articol: facebook twitter social media jurnalul.ro