x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Supravieţuitorul” Bear Grylls a fost concediat de canalul Discovery

"Supravieţuitorul” Bear Grylls a fost concediat de canalul Discovery

de Anca Aldea    |    14 Mar 2012   •   11:09
"Supravieţuitorul” Bear Grylls a fost concediat de canalul Discovery

Realizatorul celebrei emisiuni "Tehnici esentiale de supravietuire' a fost demis de Discovery Channel. "Din cauza unei dispute contractuale cu Bear Grylls, canalul de televiziune a decis sa incheie colaborarea' cu reporterul, scrie site-ul www.tmz.com. Potrivit unor surse bine informate, sefii lui Grylls s-au autosesizat dupa ce jurnalistul a refuzat sa participe "la doua proiecte pentru care fusese contractat'.

Renumitul aventurier s-a abatut si pe plaiurile mioritice. S-a intamplat in februarie 2009, din echipa sa facand parte regizorul Stephen Searhman si expertul in tehnici de supravietuire Andrew Wood. Bear Grylls s-a declarat placut surprins de frumusetea si salbaticia locurilor, de muntii maiestuosi, de pesterile tainice, de privelistile uluitoare. Si nu a refuzat o masa mai putin gustoasa, dar hranitoare, formata din resturi de fructe culese din excrementele de urs, dar si niste carne de melc... Pe care le-a gasit in Carpatii nostri, undeva prin Apuseni.

Fiind un experimentat alpinist, cu centura neagra la karate si fost membru al fortelor speciale britanice, Bear s-a aventurat in cele mai periculoase si greu de patruns colturi ale lumii, din muntii stancosi canadieni, infrigurata Alaska si Alpii francezi pana in inima Africii, din jungla ecuadoriana si "goliciunea' sahariana pana in desertul american, din padurile tropicale pana in geroasa Siberie... De fiecare data, el si-a testat limitele la maxim, reusind sa supravietuiasca celor mai teribile incercari.

×