x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Surprize in 2012... de la MSG România!

Surprize in 2012... de la MSG România!

11 Ian 2012   •   12:30

Dupa lansarea BBC Science Focus pe piata din Ungaria in 2011, MSG Romania urmeaza sa editeze si celebra publicatie BBC Top Gear. Astfel, MSG isi consolideaza pozitia de publisher international dupa ce in anul 2011, BBC a oferit, pentru prima data, unei companii partenere un nou teritoriu, altul decat tara de origine. Revista BBC TopGear va fi lansata in toamna sub licenta MSG Romania care va fi editata si coordonata de echipa din Romania. Tirajul estimativ va fi de 25.000 de exemplare si va aparea lunar.

TopGear este un produs original BBC. Revista TopGear, emisiunea TopGear si topgear online au la baza pasiunea pentru masini, prietenia, autoironia si ating audiente uriase. Fiecare editie a emisiunii TopGear e urmarita de peste 350 de milioane de fani din toata lumea. Revista TopGear are 30 de editii internationale si aproape 15 milioane de cititori.

Tot in 2012, MSG urmeaza sa lanseze inca 4 titluri pe piata din Romania, si exista negocieri avansate pentru piata de media din Croatia pentru titlurile din portofoliu BBC.

“Acesta este rezultatul unui efort cumulat de peste opt ani a echipei MSG Romania prin care am reusit sa castigam increderea partenerilor nostri externi. In acest moment, am finalizat negocierile pentru Romania si Ungaria, iar Croatia se afla intr-un stadiu avansat de discutii. Domeniile noi spre care ne-am orientat in 2012, sunt tehnologie si comunicatii, calatorii, extinderea zonei auto si vom aborda aria sportiva', a declarat Serban Barbato, Managing Director MSG Romania.

MSG Romania lanseaza noi titluri BBC in Ungaria. Pasul urmator: Croatia

MSG Romania, parte a Intact Media Group, va lansa in acest an BBC TopGear in Ungaria, urmand sa se dezvolte si pe piata de media din Croatia.

Ungaria: 3 titluri noi pentru piata din Ungaria fac parte din planul de dezvoltare internationala a MSG

Romania: In Romania, MSG pregateste lansarea a 4 noi titluri

MSG Romania este parte a INTACT Media Group si detine BBC TopGear, BBC Catalogul de teste TopGear, BBC GoodFood, BBC Science FOCUS Romania, BBC Science Focus Ungaria.

×
Subiecte în articol: mass media