x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Te cunosc de undeva!" - Cel mai nou mega­show al Ante­nei 1, începe sâmbătă seara

"Te cunosc de undeva!" - Cel mai nou mega­show al Ante­nei 1, începe sâmbătă seara

de Cristiana Stamatescu    |    15 Mar 2012   •   21:00
"Te cunosc de undeva!" - Cel mai nou mega­show al Ante­nei 1, începe sâmbătă seara

"Te cunosc de undeva!", cel mai nou show al Antenei 1, se filmeaza de aproape doua saptamani la studiourile Kentauros din Stefanesti. Programul nu e deloc unul lejer, iar in spatele show-ului pe care telespectatorii il vor putea vedea de sambata la Antena 1 stau sute de oameni. Nici nu puteau fi mai putini de vreme ce concurentii, opt artisti, CRBL, Delia Matache, Jorge, Julia Jianu, Dan Helciug, Iulian Vasile, Lora si Maria Buza, vor trece prin transformari incredibile pentru a da viata altor artisti din muzica autoh­tona sau internationala.

De fapt, aceasta este si esenta show-ului: incredibila transformare prin care vor trece cei opt, deopotriva datorita efortului personal si al celui depus de o echipa numeroasa de stilisti, make-artisti, hairstilisti, coregrafi, dar si antrenori. Doi dintre cei din urma, fac parte si din juriu, astfel ca telespectatorii vor avea ocazia nu doar sa ii vada pe cei opt total transformati si in ipostaza de invatacei, ci si pe Ozana Barabancea in ipostaza de profesor de canto, iar pe Andrei Aradits, in cea de profesor de actorie.

Colegi cu acestia la masa juriului vor mai fi Aurelian Temisan si An­dre­ea Balan. Cei patru vor evalua editie de editie, prestatia concurentilor, insa pana acolo le-au pregatit teles­pec­tatorilor o surpriza de zile mari in pri­ma editie. Ei insisi vor trece printr-o transformare incredibila la inceputul show-ului pentru a intelege perfect eforturile concurentilor vedeta.

Pentru a reusi sa intre in pielea per­sonajelor pe care le vor avea de in­ter­pretat, concurentii vor petrece mare par­te din saptamana studiind vocea ar­t­is­tului pe care l-au tras la sorti pentru a-l imita, analizandu-i gesturile si incercand sa le reproduca, invatand si repetand coregrafiile. Un aspect extrem de important in show este machiajul. O echipa specializata de make-up artisti este responsabila de transformarile fizice spectaculoase prin care vor trece cele opt vedete, iar realizarea unui astfel de machiaj poate dura ore bune. Lucurile devin si mai complicate daca unul sau mai multi dintre concurenti extrag pentru show-ul urmator un artist de sex opus.

In cazul in care un barbat va trebui sa imite o femeie, i se vor pune sani, i se vor reconstitui trasaturile fetei, i se vor pune peruci si, de asemenea, in ca­zul concurentelor, li se va bune bar­ba, li se vor face tatuaje etc. Nici stilistilor nu le este usor intr-o astfel de situatie. O problema a fost in prima instanta gasirea unor pantofi cu toc cu numere foarte mari. Dan Helciug, de exemplu, are nevoie de incaltaminte marimea 45. Nici pentru Jorge, CRBL sau Iulian Vasile nu s-ar gasi mai usor. In Romania nu exista magazine care sa vanda incaltaminte cu toc cu numere atat de mari, astfel ca echipa de stilisti a comandat incaltaminte din Germania si Olanda.

Decorul in care telespectatorii vor putea urmari in fiecare sambata, de la 20:20, evolutiile concurentilor este si el spectaculos. La acesta au lucrat mai bine de o luna peste 50 de persoane. Scena este imensa, iar in mijlocul ei exista o alta, mobila, care ii va aduce pe cei opt concurenti total transformati in fata juratilor. Pentru stabilirea celui mai eficient mecanism de miscare a scenei-lift, producatorii au testat patru sisteme diferite, astfel incat concurentii sa nu intampine nici o dificultate in timpul show-ului.

Dupa cum aratau repetitiile, elemen­tele-surpriza nu vor lipsi din niciuna dintre editiile show-ului. Pentru prima edi­tie, producatorii vor aduce un sarpe, a carui greutate este aproape egala cu cea a vedetei care il va aduce pe scena. In­vitatii speciali sunt un alt detaliu care va face cu si­guranta dife­renta. Nu doar Julia, Delia, CRBL, Lora, Iu­lian Vasile, Jorge, Dan Hel­ciug sau Ma­ria Buza vor aparea in fata telespectatorilor in ipostaze noi, ci si o serie de alte perso­nalitati din show-bizzul romanesc.

Nu este exclus nici ca pe gazdele emisiunii, Alina Puscas sau Cosmin Selesi, sa ii vedem intr-una dintre editii incercand sa intre in pielea unor artisti....

×
Subiecte în articol: "te cunosc de undeva"