x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri „Te pui cu blondele”, lider săptămânal

„Te pui cu blondele”, lider săptămânal

09 Feb 2012   •   21:00
„Te pui cu blondele”, lider săptămânal

Carismaticul Dan Negru isi confirma din nou statutul de campion al divertismentului in Romania! Inca de la start, emi­si­u­nea pe care o modereaza la An­te­na 1, 'Te pui cu blondele', s-a si­tuat in fiecare saptamana pe pri­mul loc in topul emisiunilor de divertisment, analizand pre­fe­rintele telespectatorilor din me­diul urban. Noul sezon al emi­si­­unii a urmat cu pasi siguri reteta de succes a celor anterioare, ofe­rind telespectatorilor un concurs de cultura generala inedit, o com­petitie provocatoare intre ve­dete autohtone si armata celor 50 de blonde.

Stela Popescu si Alexandru Arsinel, Gabriel Co­ta­bita, Horia Moculescu, Florin Pandele si Gabi Firea, acestea sunt o parte din numele cunoscute care au acceptat provocarea lui Negru si au intrat in lupta sezonul acesta, la 'Te pui cu blondele'!

In cea mai recenta saptamana de difuzare, 30 ianuarie – 5 februarie 2012, clasamentul emisiunilor de divertisment a fost condus, ca si in saptamanile anterioare, de Dan Negru cu 'Te pui cu blondele', emisiunea inregistrand 8,1% rating si 14,9% cota de piata la nivelul targetului all urban. In medie, 847.000 de telespectatori au urmarit editia difuzata de Antena 1 miercuri, 1 februarie.

Pe locul secund s-a situat Kanal D cu 'Ochii din umbra', emisiune care a obtinut 6,9 procente rating, 12,2% share. Postul Pro TV s-a clasat pe locul al treilea, fiind urmarit in intervalul de difuzare 'Happy Hour', de 726.000 de telespectatori in medie si inregistrand la nivelul aceluiasi target, all urban, un rating de 6,9% si 16,6 procente cota de piata.

×
Subiecte în articol: mass media