x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Top Chef se pregăteşte de start. Filmările pentru cel mai tăios show de cooking au luat startul în acest weekend

Top Chef se pregăteşte de start. Filmările pentru cel mai tăios show de cooking au luat startul în acest weekend

de Cristiana Stamatescu    |    07 Oct 2012   •   18:32
Top Chef se pregăteşte de start. Filmările pentru cel mai tăios show de cooking au luat startul în acest weekend

De pe 5 noiembrie, Antena 1 trece prin foc şi pune pe jar 24 dintre cei mai buni bucătari din România în cel mai tăios show de cooking din lume. Filmările pentru Top Chef, cel mai recent proiect al Antenei 1, au luat startul în forţă în acest weekend, în locaţii inedite şi spectaculoase care vor face deliciul telespectatorilor săptămâni la rând şi îi vor pune în dificultate pe cei 24 de concurenţi aspiranţi la titlul de Top Chef. "Arbitrii” luptei pe muchie de cuţit care se va da între bucătari vor fi cei mai buni chefi din România: Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Format internaţional

Antena 1 le aduce telespectatorilor în această toamnă un nou format de succes internaţional şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucatariei româneşti moderne, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.  Lupta trânsa care se va da între cei 24 a început deja, cu primele probe, filmate chiar la acest sfârşit de săptămână.

Complexitatea formatului acestui show aduce cu sine şi o serie de probe inedite cărora concurenţii vor trebui să le facă faţă cu brio. Una dintre ele s-a filmat în camera frigorifica a unui abator, o alta la o şcoală militară, iar locaţiile alese de producători pentru filmările acestui show nu se rezumă doar la Bucureşti, astfel că telespectatorii vor porni, împreună cu concurenţii, un periplu prin ţară, în cele mai interesante şi ofertante locuri din punct de vedere culinar.

Platou grandios

În plus, filmările pentru se vor desfăşura şi într-un platou grandios, construit special pentru show-ul care va începe pe 5 noiembrie la Antena 1.
Top Chef este cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucură de un success incredibil. Formatul a fost rapid preluat şi adaptat şi în alte ţări printre care Franţa, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborât recorduri de audienţă şi le-a oferit telespectatorilor şansa de a pătrunde în lumea fascinantă şi comeptitiva a gastronomiei de lux.

×