x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri TopGear îşi invită fanii la film!

TopGear îşi invită fanii la film!

18 Sep 2012   •   08:07
TopGear îşi invită fanii la film!

Unii spun ca… Stig iese castigator din orice cursa! Tot ce stim noi este ca in 18 septembrie, echipa TopGear te invita la Loveste si Fugi: O comedie in viteza a cincea!

Revista TopGear continua seria vizionarilor de film si isi invita cititorii la avanpremiera Loveste si Fugi: O comedie in viteza a cincea!, marti, 18 septembrie, la Grand Cinema Digiplex, Baneasa Shopping City.

Intra pe www.topgear.ro si poti castiga invitatii la film, produse promotionale TopGear si hotel gratuit pentru anvelopele tale de la magazinele –service Premio.

Vino la Grand Cinema Digiplex sa iti incerci calitatile de pilot cu automodelele radiocomandate pe circuitele de racing puse la dispozitie de Speed RC.

Incepand cu ora 18:00 va avea loc o demonstratie de pilotaj cu automodele onroad, offroad si drift realizata de catre piloti experimentati.

Te vom rasfata cu popcorn si suc din partea casei! Asa ca ce mai astepti, inscrie-te si tu in concurs aici http://www.topgear.ro/concursuri/loveste-si-fugi.html

Despre Film

In Loveste si fugi, Charlie Bronson (Dax Shepard, serialul Parenthood), un sofer care fusese implicat in jafuri, fuge din programul de protectie a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie sa piarda slujba la care visase toata viata.
Calatoria lor devine comic de periculoasa cand se trezesc urmariti de agentii federali condusi de Tom Arnold, dar si de fostii interlopi cu care lucra Charlie, condusi de Bradley Cooper.

Despre TopGear

TopGear este un produs original BBC. Revista TopGear, emisiunea Top Gear si topgear online au la baza pasiunea pentru masini, prietenia, autoironia si ating audiente uriase. Fiecare editie a emisiunii TopGear e urmarita de peste 350 de milioane de fani din toata lumea. Revista TopGear are 24 de editii internationale si aproape 15 milioane de cititori.

×
Subiecte în articol: mass media