x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Un Crăciun ca-n basme la Antena 1

Un Crăciun ca-n basme la Antena 1

19 Dec 2010   •   17:58
Un Crăciun ca-n basme la Antena 1
Sursa foto: MS/

143288-is-7125-copy.jpgLa Antena 1, indiferent de mercurul din termometre, Crăciunul se anunţă călduros. Şi pentru ca acest lucru să fie posibil, Antena 1 vă aduce pe 24, 25 şi 26 decembrie un program special. În Ajun de Crăciun, Simona Gherghe pregăteşte o ediţie specială “Acces Direct”. Începând cu ora 17:00, Anastasia şi Ileana Lazariuc vin împreună în platoul emisiunii, iar Simona va cânta în duet cu Mirabela Dauer. O vedetă-surpriză va intra în pielea Moşului, iar telespectatorii vor trebui să ghicească prin SMS despre cine e vorba. Pe 24 decembrie, de la 20:30, Moş Crăciun soseşte la Antena 1 alături de maeştrii umorului, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, care s-au pregătit cu glume bune şi artişti de seamă. În emisiunea intitulată “Crăciun cu Nae şi Vasile” vă vor colinda Loredana, Lupu şi Cornelia Rednic, Nicolae Furdui Iancu, Voltaj şi Heaven. Apoi, în dimineaţa primei zile de Crăciun, de la 11:00, costumaţi în personaje de poveste, Răzvan – Dănilă Prepeleac, Dani – Prâslea, Daniela – Scufiţa Roşie, şi Vlăduţ – nepotul lui Neghiniţă, vor aduce în platoul emisiunii personaje precum Ileana Cosânzeana, Gulliver, Albă-ca-Zăpada şi cei şapte pitici.

Din peisajul de poveste nu vor lipsi nici Moş Crăciun, în pielea căruia va intra Horia Brenciu, şi spiriduşii, iar pentru ca atmosfera să fie cu adevărat de basm, în platoul emisiunii va ninge cu 300 de kilograme de zăpadă artificială. Bineînţeles, problemele nu au lipsit, dar totul s-a rezolvat graţie prezenţei de spirit, spre amuzamentul invitaţilor. Parte a spectacolului vor fi şi Simona Gherghe, Mircea Badea sau Mihai Gâdea, care au cântat alături de formaţia lui Brenciu. Mihai Gâdea a făcut chiar un duet cu Brenciu şi este pentru prima oară când moderatorul emisiunii “Sinteza Zilei” a cântat live în faţa întregii ţări cu o formaţie care să-l acompanieze. Printre cei care le vor face românilor dimineaţa de Crăciun mai frumoasă, la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”, se numără şi DJ Rihno şi Silvia, Pepe sau Paula Seling, toţi costumaţi în personaje de poveste.

Sărbătoarea continuă de la ora 13:00 împreună cu Mihaela Rădulescu, care va fi alături de telespectatorii Antena 1 în prima şi a doua zi de Crăciun. Aceasta “va intra” într-o familie autentic românească. Familia Ştefan Cigu, Matilda Pascal Cojocăriţa şi cei doi fii ai lor vor pune în valoare tradiţiile şi obiceiurile româneşti de Crăciun, invitându-i pe cei care vor să sărbătorească “Crăciunul în familie” la o masă românească, cu preparate specifice şi muzică pe măsură. Sofia Vicoveanca, Fuego, Sanda Ladoşi, Viorica şi Ioniţă din Clejani, Ştefan Hruşcă, Gelu Voicu şi Taraful Lăutarii din Teleorman, Nico sunt doar câţiva dintre invitaţii Mihaelei din prima zi de Crăciun. Din mijlocul acestora nu putea lipsi Moş Crăciun, şi pentru că Moşul se spune că vine din Laponia, Mihaela Rădulescu îi aduce faţă în faţă pe Moş Crăciun din România şi pe cel din Finlanda. Petrecerea începută sâmbătă se continuă a doua zi de Crăciun. Dacă în prima zi de Crăciun, George Ivaşcu, Rodica Popescu Bitănescu, Cristina Cioran şi alţii îi vor amuza pe români cu scenetele lor, pe 26 decembrie va veni rândul Ilenei Stana Ionescu, al lui Nuami Dinescu, al lui Eugen Cristea, Darius Munteanu sau al Danei Gheorghiu să vă binedispună.

×
Subiecte în articol: arte mass-media