x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Un nou serial Disney: Violetta”

Un nou serial Disney: Violetta”

18 Feb 2013   •   18:06
Un nou serial Disney: Violetta”

Disney Channel Romania anunta lansarea unui nou serial, Violetta, ce va cuceri publicul roman, incepand cu data de 18 februarie, ora 18:00. Programul este prima co-productie America Latina - EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), in colaborare cu casa de productie argentiniana Pol-ka si se va difuza in fiecare zi de luni pana vineri, cu incepere de la ora 18:00.
 
Serialul Violetta prezinta povestea unei adolescente talentate care revine in orasul ei natal, Buenos Aires, dupa ce a locuit cativa ani in Europa. Aici gaseste prieteni loiali, descopera iubirea si pasiunea pentru muzica, in timp ce se confrunta cu toate provocarile si dilemele aferente procesului de maturizare.

Noul serial ce combina drama, comedia si romantismul, are o distributie internationala, cu Martina Stoessel, in rolul Violettei. Colegii ei sunt binecunoscutul actor argentinian Diego Ramos si doua personaje foarte cunoscute pentru fanii Disney Channel din America Latina: actorul mexican Jorge Blanco si actrita argentiniana Clara Alonso.
 
Serialul, filmat in totalitate in format HD are o scenografie spectaculoasa si cuprinde numeroase momente muzicale



×