x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Victor Ciutacu a câştigat irevocabil procesul cu Radu Moraru şi B1. 20.000 lei daune morale

Victor Ciutacu a câştigat irevocabil procesul cu Radu Moraru şi B1. 20.000 lei daune morale

17 Iul 2012   •   15:55
Victor Ciutacu a câştigat irevocabil procesul cu Radu Moraru şi B1. 20.000 lei daune morale

Tribunalul Bucuresti a respins recursurile inainte de Radu Moraru si societatea News Television (titulara licentei de emisie a postului B1 TV) in procesul cu Victor Ciutacu. Actiunile fusesera intentate dupa ce Judecatoria Sectorului 1 daduse castig de cauza redactorului sef al Jurnalului National si obligase, in solidar, partile, Radu Moraru si televiziunea, la plata a 10.000 de lei daune morale. In schimb, Tribunalul Bucuresti a admis recursul lui Victor Ciutacu si a ridicat cuantumul daunelor morale de la 10.000 de lei la 20.000 de lei. Deciziile instantei sunt irevocabile.

Pe site-ul instantei, in minuta, se precizeaza urmatoarele:

"Respinge recursurile formulate de recurentii parati ca nefondate. Admite recursul formulat de recurentul reclamant. Modifica in parte sentinta recurata in sensul ca: Obliga paratii in solidar, sa plateasca reclamantului suma de 20.000 lei cu titlu de daune morale. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei. Irevocabila. Pronuntata in sedinta publica, azi, 13.07.2012."

Jurnalistul Victor Ciutacu a dat in judecata, in octombrie 2009, societatea News Television SRL, care detinea la acel moment B1 TV, si pe Radu Moraru, la vremea respectiva realizator al emisiunii “Nasul' de la postul TV, cerand daune morale de 100.000 de lei, pentru afirmatiile “mincinoase' la adresa sa facute in mai multe editii ale respectivului program.

Victor Ciutacu a solicitat instantei obligarea B1 TV si a lui Radu Moraru, in solidar, la plata sumei de 100.000 de lei, cu titlu de daune morale, “pentru fapta ilicita savarsita prin difuzarea, in cadrul emisiunii , la postul de televiziune B1 TV, a unor afirmatii mincinoase fata de el'. Totodata, jurnalistul a solicitat obligarea paratilor la plata cheltuielilor de judecata.

Citeste si: Victor Ciutacu a castigat procesul cu Radu Moraru si B1TV

×