x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri VIDEO Cheloo către un concurent: "De cântat, cânţi bine! Restul e terifiant!"

VIDEO Cheloo către un concurent: "De cântat, cânţi bine! Restul e terifiant!"

30 Sep 2012   •   18:36
VIDEO Cheloo către un concurent: "De cântat, cânţi bine! Restul e terifiant!"

Un dandy al trecutului, Laurentiu Barzoi, la doar 17 ani, este o prezenta… aparte. Tanarul locuieste in Lupeni, cu ai sai si merge la scoala. Mama pleaca de cateva ori pe an in Spania sa munceasca, iar el ramane cu tatal. Ii duce dorul enorm si se refugiaza in dans si muzica.

Intra pe scena. Se citeste pe chipul juratilor ca nu se asteptau la el. Cheloo amuteste, Delia, ca orice femeie, ii fug ochii la accesorii si ii cere palaria. Bittman parca ar vrea sa stie totusi de ce a ales vestimentatia asta. Dar nici nu apuca sa raspunda concurentul la intrebarea lui Dan, ca juratul Cheloo isi revine din uimire si spune exact ce gandeste: “Vii de la circ? Lucrezi la un circ? Lucrezi la restaurant?'. Bombardat cu intrebari, pe Laur il trec toate apele. Soptit, raspunde ca nu.

El e un artist. Nu ii place numai muzica, ci experimenteaza si cu gimnastica, actoria, dansul, pictura si…fetele, ca tot il intreaba Delia de ele. Dar la X Factor a venit sa demonstreze ca poate sa cante. Isi alege melodia “New York, New York' a lui Frank Sinatra. Mai are un cantec de rezerva, culmea cel cantat de Ioan Man la auditiile trecute, care a smuls lacrimi de la Bittman.

Laur nu numai canta; interpreteaza, rade la comanda, se misca si isi ascunde privirea sub palarie. Cand muzica inceteaza, Delia e prima care da startul jurizarii: “Ai un complex de inferioritate. Incerci sa il maschezi si exagerezi anumite gesturi dar se poate lucra'. Un DA cu rezerve, dar un DA pana la urma.

“De cantat, canti bine', recunoaste Cheloo, “restul e terifiant: felul in care te-ai imbracat, atitudinea de perna de puf de gasca tanara. Ti-e frica de toata lumea, NU!'

Dan Bittman il poate salva sau il poate trimite acasa: “Nu m-ai facut sa vars nicio lacrima! Ai vrut sa ne rupi in bucati, ti-ai zis: daca nu plec cu DA de aici, ma sinucid. Ca sa nu te am pe constiinta, iti dau DA'.

×