x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri VIDEO Iată cum arată momentul care a ridicat tot juriul X Factor în picioare!

VIDEO Iată cum arată momentul care a ridicat tot juriul X Factor în picioare!

30 Sep 2012   •   19:08
VIDEO Iată cum arată momentul care a ridicat tot juriul X Factor în picioare!

A cantat la Toledo, unde se faceau cele mai frumoase sabii din Europa. La Madrid, la doi pasi de Muzeul "Prado". In Barcelona, langa "Camp Nou". Si la Valencia, locul unde odihneste El Cid Campeador, eroul national al Spaniei. A facut-o "en directo", cu o orchestra de profesionisti.
Acum a ajuns la X Factor de Rumania. De fapt, sotul sau a inscris-o. Asa ca Lidia Glavu nu a mai avut ce face. Lidia

E coregraf-balerin si nu are trac deloc. Dan Bittman simte ca in fata sa se afla o concurenta cu "nerv" si o roga sa danseze putin, sa faca doi-trei pasi. Lidia cere salii ritm si baga niste miscari de salsa. Apoi ia la rost Alesha Dixon..."The boy does nothing". Dupa cateva acorduri, Delia e deja in picioare. Jurata are latinitatea in sange. Lidia coboara de pe scena, ajunge in dreptul mesei juratilor. Dan si Cheloo se ridica in picioare, le lasa pe fete sa faca show.

Trei de DA. Cheloo o mai "fierbe" dar, pana la urma, tot ii da un OK. Delia, care stie cel mai bine, admite ca e foarte greu sa canti si sa dansezi, in acelasi timp. Lidia nu pleca de pe scena inainte de a spune ca nu-i interesata de bani, vrea doar sa cante. Cheloo o ajuta. "Ok, iau eu banii. Tu platesti doar taxele catre stat!"


×