x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Vinerea Mare, cu Badea şi Ciutacu, la Antena 3 (VIDEO)

Vinerea Mare, cu Badea şi Ciutacu, la Antena 3 (VIDEO)

12 Apr 2012   •   08:06
Vinerea Mare, cu Badea şi Ciutacu, la Antena 3 (VIDEO)

Vineri seara, de la ora 22.00, Victor Ciutacu, il are invitat pe Mircea Badea intr-o altfel de editie « Vorbe Grele ». Emisiunea va dura doua ore, in prima parte intreaba Ciutacu, iar in cea de-a doua, rolul de moderator ii revine lui Mircea Badea.

Sambata seara, de la ora 19.00, Niels Schnecker va discuta alaturi de invitatii sai despre cum sarbatoresc romanii, ce traditii si ce superstitii au, dar si despre Pastele in alte religii si culte. Vor fi, de asemenea, si transmisii live din diferite locatii.

De la ora 21.30, Alessandra Stoicescu a pregatit o editie speciala a emisiunii Q&A, alaturi de o familie care a fost binecuvantata cu mult talent. Maestrul Florin Zamfirescu, actor si regizor, si fiica sa, Stefana Samfira, actrita si regizor, vorbesc, in exclusivitate cu Alessandra Stoicescu despre lucrurile care i-au inspirat, despre relatia regizor-actrita si cum se impaca ea cu relatia tata-fiica, dar si despre relatia maestrului cu Vlad Zamfirescu, fiul sau, deasemenea un actor consacrat. Intrati in universul unei familii de artisti si aflati de ce este I. L. Caragiale nasul familiei Zamfirescu.

Aproape de miezul noptii, ora 23.00, Oana Stanciulescu prezinta o editie speciala a emisiunii Panorama, la Patriarhie, alaturi de teologi si preoti.

Duminica, in prima zi de Paste, de la ora 17.00, Adrian Ursu va prezenta in cadrul “Secvential', povesti despre eroi, sacrificiu si gesturi nobile. Iar de la ora 19.00, Antena 3 le ofera romanilor “Petrecerea cu taraf' – primul spectacol din seria “Rapson si Lautar', sustinut de maestrul Tudor Gheorghe.

“In premiera': duhovnicul Arsenie Boca, furnizorii familiei regale si povestea “Robotelului de aur'

De la ora 21.00, emisiunea de reportaje “In premiera' aduce in fata telespectatorilor trei materiale inedite. Primul reportaj spune povestea lui Arsenie Boca, cel mai popular si mai iubit duhovnic al Romaniei, un om care a ramas in istorie pentru invataturile sale si pentru miracolele si vindecarile pe care le-ar fi infaptuit, atat in timpul vietii, cat si dupa moarte. Prislop, locul in care este inmormantat, e ca o flacara a credintei, mormantul lui e ca o gradina vesnic proaspata si e inconjurat in fiecare zi de credinciosi care spun ca acolo se intampla minuni. Marturiile lor, duminica seara, la “In premiera'.

Cel de-al doilea material ii prezinta pe furnizorii familiei regale. 37 de companii romanesti au obtinut statutul de furnizor al Casei Regale, un statut care se dobandeste greu si se poate pierde lesne. Conditiile sunt clare: calitate, seriozitate, consecventa si discretie. Este o traditie la fel de veche ca si Casa Regala a Romaniei si unele companii care erau furnizori regali in 1922, si-au redobandit acest statut de curand. Cum va arata masa de Paste la Palat, duminica, la “In premiera'.

Povestea Stelutei Duta, supranumita "Robotelul de aur", de trei ori vicecampioana mondiala la box este subiectul celui de-al treilea reportaj. O mana de om, cu un destin maret, desi a pornit dintr-un leagan de copii in care fusese aruncata de parintii prea sarmani si prea reci, ca s-o poata creste si iubi. Astazi se antreneaza pentru Olimpiada de la Londra, unde spera sa obtina o medalie. O dovada ca in Romania inca se mai nasc legende.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat la CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media