x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "X Factor", lider absolut de audienţă

"X Factor", lider absolut de audienţă

de Cristiana Stamatescu    |    25 Sep 2011   •   21:00
"X Factor", lider absolut de audienţă

Sambata seara, productia "X Factor" difuzata de Antena 1 s-a impus lider absolut de audienta atat la nivelul targetului comercial 15-54 urban, cat si in randul publicului din mediul urban. Momentele haioase, concurentii cu voci puternice si reactiile inedite ale juriului au tinut telespectatorii aproape de Antena 1. Varfurile de audienta au depasit 10 puncte de rating, iar cota de piata a atins pana la 36 de procente, pe publicul comercial.

Concurentii cu haz, cei care chiar ar putea avea factorul X, reactiile neasteptate ale juriului, emotiile dinaintea verdictului dat de jurati, toate i-au tinut pe romani aproape de Antena 1. "X Factor" a fost alegerea celor mai multi dintre ei aseara, cand Antena 1 s-a clasat pe primul loc in preferintele telespectatorilor, cu o medie de audienta la nivelul targetului 15-54 urban de 7,7 procente si o cota de piata de 23,7%, cifre de audienta aproape duble fata de cele inregistrate de principalul concurent. In acelasi interval, 20:20-22:36, si la nivelul aceluiasi target, Pro TV, care a difuzat filmul "Bad Boys II", a inregistrat un rating mediu de 4,3 procente si o cota de piata de 13,5%. Nu putine au fost momentele in care "X Factor" a depasit 10 puncte de rating, in minutul de aur 22:20, Antena 1 inre­gistrand o audienta medie de 12,5 procente si o cota de piata de 36,3% la nivelul targetului 15-54 urban.

Telespectatorii au avut ocazia sa vada unele dintre cele mai bune voci de pana acum. Alin Vaduva a lasat juriul fara replica si a ridicat sala in pi­cioa­re cand a interpretat melodiile "I Need a Dollar" si "Feeling Good". "Da-ti masca jos. Termina cu glumele. Tu cred ca esti un artist cu un mili­on de albume vandute in State", i-a spus Mihai Morar dupa ce a ascultat ce­­le doua piese pe care Alin le-a interpretat. Si ceilalti doi jurati au apre­ci­at prestatia tanarului constantean, iar publicul nu s-a lasat nici el mai prejos.

O alta voce care s-a facut remarcata pe scena "X Factor" a fost cea a Georgetei Baloiu, o doamna careia "X Factor" ii poate da visul inapoi. A fa­cut muzica de la doar cativa ani, a participat la Cantarea Romaniei si alte fes­tivaluri de gen, insa soarta a facut-o sa renunte la pasiunea ei pentru mu­zica. Acum, la aproape 20 de ani de cand a renuntat la visul ei, "X Factor" o poate face celebra. Femeia a impresionat juriul si a reusit sa ridice sala in picioare cantand "De-ar fi sa vii".

×
Subiecte în articol: x factor